Spodobaieva Maryna

IsNtree Onion Newpair Cleansing Foam

IsNtree Onion Newpair Cleansing Foam

Думаю ви вже бачили її на моїй сторінці в фаворитах серпня. Користуюся вже 4 місяці і вона максимально економічна.

Пінка для вмивання з екстрактом цибулі – це досить нова лінійки бренду Isntree. Вона добре очищає шкіру від усіх видів забруднень, при цьому не пересушуючи і не ушкоджуючи захисний бар’єр шкіри. Крім очищення, пінка має заспокійливу дію, наповнює шкіру вітамінами та мікроелементами, які містяться в цибулі та м’яко освітлює загальний тон шкіри обличчя. Вона підійде для таких типів шкіри:

  • проблемна та чутлива шкіра;
  • шкіра схильна до акне;
  • тьмяна та подразнена шкіра.

Особливості пінки Isntree Onion Newpair:

  1. для усунення запалень, акне;
  2. заспокоює чутливу та роздратовану шкіру;
  3. бореться з тьмяністю та нерівномірним кольором шкіри;
  4. зменшує гіперпігментацію;
  5. вирівнює та освітлює тон шкіри, надавши їй яскравості та здорового сяйва;
  6. дає шкірі необхідне зволоження, тим самим усуваючи сухість та лущення;
  7. забезпечує максимальне зволоження, утворюючи захисний бар’єр;
  8. ефективно утримує вологу у глибоких шарах епідермісу;
  9. запобігає зневодненню шкіри.
IsNtree Onion Newpair Cleansing Foam
IsNtree Onion Newpair Cleansing Foam
IsNtree Onion Newpair Cleansing Foam
IsNtree Onion Newpair Cleansing Foam

Склад: Water, Glycerin, Potassium Myristate, Allium Cepa (Onion) Bulb Extract (50,078 ppm), Stearic Acid, Potassium Stearate, Myristic Acid, Glyceryl Stearate, Palmitic Acid, Coco-Betaine, Potassium Cocoyl Glycinate, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Allantoin, Houttuynia Cordata Extract, Panthenol, Sodium Heparin, Sodium C14-16, Olefin Sulfonate, Sorbitol, Potassium Benzoate, Butylene Glycol, Sodium Chloride, Cetearyl Alcohol, Coccinia Indica Fruit Extract, 1,2-Hexanediol, Eclipta Prostrata Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Hydrogenated Polydecene, Arachidic Acid, Sodium Citrate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Oleic Acid, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Lauric Acid, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Citric Acid, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Corallina Officinalis Extract, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tranexamic Acid, Disodium EDTA.

Ключові інгредієнти:

Збагачена екстрактом червоної цибулі муана (50%) для усунення запалень та слідів від них, має антисептичну та протизапальну дію. Містить комплекс NoSCalm (гепарин натрію, алантоїн, пантенол та екстракт листя хауттюйнії), який заспокоюють та пом’якшують чутливу та подразнену шкіру, зменшує втрату води через епідерміс та ефективно зволожує шкіру, роблячи її м'якою та еластичною, стимулює поділ клітин, завдяки чому надає регенеруючу дію, покращує ліпідний бар'єр,

Склад продукту посилений транексамовою кислотою та похідним вітаміну С (аскорбіл фосфат натрію), які в синергії спрямовано боятися з тьмяністю та нерівномірним кольором шкіри, зменшують гіперпігментацію, вирівнюють та освітлюють тон шкіри, надавши їй яскравості та здорового сяйва і також має протизапальні властивості. Екстракт німа - має антибактеріальну та протизапальну дію.

Для всього обличчя мені вистачає всього горошинки, вона досить густа і гарно піниться, думаю на рік мені її точно вистачить.

Це дуже комфортне очищення без сухості та дискомфорту. Плюс гарно вирівнюється тон шкіри, навіть вирішила познайомитися з іншими позиціями лінійки.

Тай не могла про неї не написати саме зараз, бо зараз діє просто чудова знижка (я брала в два рази дорожче). Той моя особиста рекомендація💜