Mary Ost

JOKO BLEND | Парфумований гель для душу та парфумований лосьйон для тіла Vanilla Blossom

JOKO BLEND | Парфумований гель для душу та парфумований лосьйон для тіла Vanilla Blossom

Знайти ідеальний догляд за шкірою, який поєднує в собі зволоження, догляд і приємний аромат — завдання не з легких. А коли цей засіб ще й залишає за собою шлейф розкішного парфуму, від нього вже точно буде складно відмовитися. Саме такі враження викликав у мене сет Vanilla Blossom від Joko Blend, що складається з парфумованого гелю для душу та лосьйону для тіла.

Головна родзинка цих засобів — аромат, який поступово розкривається, починаючи з солодких нот ванілі та кокосу, через теплу серцевину з кашмерану і бобів тонка, і завершуючи насиченою базою з мускусу, сандалу та амбри.

JOKO BLEND | Парфумований гель для душу та парфумований лосьйон для тіла Vanilla Blossom
JOKO BLEND | Парфумований гель для душу та парфумований лосьйон для тіла Vanilla Blossom

Гель для душу:

Aqua (Water), Sodium Cocoyl Isethionate, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sorbitol, Sodium Olivoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Glyceryl Oleate, Potassium Sorbate, Allantoin, Panthenol, Coconut Oil Glycereth-8 Esters, PEG/PPG-120/10 Trimethylolpropane Trioleate, Laureth-2, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Chloride, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Hexamethylindenopyran, Vanillin.

Гель збагачений алантоїном, що заспокоює і загоює шкіру, пантенолом, який глибоко зволожує, та кокосовою олією, що надає м'якості і шовковистості.

Лосьйон для тіла:

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Propylene Glycol, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Dicaprylyl Carbonate, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil, Orchid Extract, Gardenia Taitensis Flower Extract, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Sodium Polyacrylate, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Sodium Benzoate, Hexamethylindenopyran, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Vanillin.

Основними діючими компонентами лосьйону є кокосова олія, що зволожує і живить шкіру, пантенол, що надає шкірі м’якості, та екстракти квітів Моной де Таїті і орхідеї, які дарують ніжність та відновлення.

Пакування у засобів миле та естетичне. Обидві пластикові баночки ніжно-рожевого кольору, що чудово передає настрій сету — теплий, затишний і трохи солодкий. Пляшечки виконані у однаковому мінімалістичному дизайні. Лосьйон має класичний дозатор, що робить його зручним та економічним у використанні. Гель для душу оснащений не менш зручною кришечкою фліп-топ, що також дозволяє легко контролювати кількість засобу.

Доречі дуже зручний формат - по 250 мл у кожній баночці)

Гель для душу помірної густини, легкої текстури, що приємно розподіляється по шкірі, добре піниться і м'яко очищує.

Текстура лосьйону для тіла нежирна, швидко вбирається, не залишає липкості чи жирного блиску.

Аромат🔥 Спочатку відчувається насичена солодкість ванілі та кокосу, але вже через декілька хвилин з’являються теплі ноти кашмерану і тонка. Базові ноти — мускус, сандал і амбра — створюють глибокий і стійкий шлейф, що залишається на шкірі протягом дня.

Одразу скажу, знову ж таки, про аромат - він просто божественний😍 Напевне, це мій улюблений запах із усієї нової лінійки Joko Blend. Особливо він подобається мені зараз, восени, коли хочеться тепла і затишку. І що найголовніше — аромат лосьйону і гелю для душу чудово поєднується, вони доповнюють один одного і підсилюють стійкість парфуму на шкірі.

Щодо гелю для душу - після його використання шкіра чиста, доглянута, без відчуття стягнутості або сухості.

А відразу після нанесення лосьйону шкіра стає м'якою і шовковистою. Засіб швидко вбирається, не залишаючи жирних слідів на одязі. Лосьйон добре живить шкіру і робить її дуууже приємною на дотик.

Vanilla Blossom — це справжня насолода для шкіри.