Injul Cosmetics Cherry Me Shower Gel
Гель для душу зі спокусливим ароматом 🍒
Гель для душу від Injul Cosmetics зайняв у моїй ванній особливе місце. З ним щоденна рутинна справа перетворюється на справжній ритуал, який приносить задоволення.
Я вибаглива до ароматів, а тут він розкішний, але окрім цього гель справив приємне враження і від ніжного очищення, що для мене також вважається важливим критерієм.
Гель представлений в пластиковому прозорому флаконі, який оснащений якісним дозатором, а це дуже зручно і практично.
Він має вишуканий дизайн і прикрашає собою поличку.
У флаконі гель має янтарний колір, але коли видавлюєш його назовні, то виглядає практично прозоро і має зовсім легкий відтінок.
Об'єм: 275 мл.
Дозатор працює без нарікань, акуратно подає гель, не плюється.
По консистенції він в міру густий.
Аромат неймовірний! Прихильницям Lost cherry від Tom Ford стане справжньою знахідкою, бо дуже на нього схожий.
Аромат стиглої вишні з легкою мигдальною гірчинкою відчувається смачно і спокусливо, обволікає п'янким звучанням і викликає приємні емоції, роблячи процесс ще більш приємним.
Засіб чудово піниться, він досить економно витрачається. Достатньо зовсім трохи, щоб створити об'ємну і пухку піну. На відео показано піноутворення за допомогою мочалки.
Гель ретельно очищує шкіру від забруднень, з легкістю змивається, не з алишає після себе плівки. Його формула дуже делікатна і в свою чергу він м'яко очищує, не пересушуючи епідерміс, стягнення зовсім не провокує.
Після використання є відчуття повноцінної чистоти і свіжості, шкіра м'яка, приємна на дотик, не потребує термінового зволоження, бо і так комфортно. Аромат на тілі залишається легким і невагомим шлейфом та ще якийсь час продовжує тішити рецептори.
Я залишилася задоволена цим гелем. Аромат - це любов. Також порадували ніжні очищувальні властивості без неприємних наслідків.
Із цієї лінійки хотілося б ще спробувати скраб і лосьйон для тіла, бо не залипнути на цей шикарний аромат не можливо.
Коментарі (0)