𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Injul Cosmetics Cherry Me Shower Gel

Гель для душу від Injul Cosmetics зайняв у моїй ванній особливе місце. З ним щоденна рутинна справа перетворюється на справжній ритуал, який приносить задоволення.

Я вибаглива до ароматів, а тут він розкішний, але окрім цього гель справив приємне враження і від ніжного очищення, що для мене також вважається важливим критерієм.

Гель представлений в пластиковому прозорому флаконі, який оснащений якісним дозатором, а це дуже зручно і практично.

Він має вишуканий дизайн і прикрашає собою поличку.

У флаконі гель має янтарний колір, але коли видавлюєш його назовні, то виглядає практично прозоро і має зовсім легкий відтінок.

Об'єм: 275 мл.

Дозатор працює без нарікань, акуратно подає гель, не плюється.

По консистенції він в міру густий.

Аромат неймовірний! Прихильницям Lost cherry від Tom Ford стане справжньою знахідкою, бо дуже на нього схожий.

Аромат стиглої вишні з легкою мигдальною гірчинкою відчувається смачно і спокусливо, обволікає п'янким звучанням і викликає приємні емоції, роблячи процесс ще більш приємним.

Засіб чудово піниться, він досить економно витрачається. Достатньо зовсім трохи, щоб створити об'ємну і пухку піну. На відео показано піноутворення за допомогою мочалки.

Гель ретельно очищує шкіру від забруднень, з легкістю змивається, не залишає після себе плівки. Його формула дуже делікатна і в свою чергу він м'яко очищує, не пересушуючи епідерміс, стягнення зовсім не провокує.

Після використання є відчуття повноцінної чистоти і свіжості, шкіра м'яка, приємна на дотик, не потребує термінового зволоження, бо і так комфортно. Аромат на тілі залишається легким і невагомим шлейфом та ще якийсь час продовжує тішити рецептори.

Я залишилася задоволена цим гелем. Аромат - це любов. Також порадували ніжні очищувальні властивості без неприємних наслідків.

Із цієї лінійки хотілося б ще спробувати скраб і лосьйон для тіла, бо не залипнути на цей шикарний аромат не можливо.