𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Hillary Cleansing Balm Almond + Shea

Це для мене був абсолютно новий формат для очищення шкіри. По суті він являється гідрофільним бальзамом і для мене виявився куди краще, ніж гідрофільні олійки.

Бальзам призводить захопливі враження вже з моменту його розпакування, бо оформлення у нього шикарне.

Засіб знаходиться в картонній коробці на якій представлена вся необхідна інформація.

Баночка виглядає розкішно, погодьтеся.

Зроблена вона з міцного пластику, який візуально імітує скло, а також презентабельного вигляду додає дзеркальна кришечка. Ну що тут казати - краса, справжня насолода для очей і суцільна естетика.

Горловина банки додатково захищена мембраною. В комплекті на ній передбачена мініатюрна ложечка, якою зручно набирати засіб.

Бальзам досить густий, на вигляд навіть здається твердим, але по консистенції він м'який, наче це застигле масло. Набирається легко. Від тепла шкіри миттєво починає танути.

Аромат має дуже приємний, виражено пахне олією солодкого мигдалю, ніжно і ненав'язливо, трошки цукерково, бо солоденький, але без приторності.

Текстура масляниста, при цьому не важка, щоб відчувалась надто олійною.

Основні компоненти складу: каприлово-капринові тригліцериди, олія солодкого мигдалю, гідрогенізована рослинна олія, масло ши, токоферол (вітамін Е), олія насіння соняшника, аскорбіл пальмітат.

Спосіб використання простий. Слід зауважити, що засіб являється першим етапом очищення.

Бальзам спочатку необхідно нанести на суху шкіру, після чого помасажувати і додати води, після контакту з якою він перетворюється на молочну емульсію білого кольору (емульгується гарно і швидко)

Витрачається економно, бо потрібно зовсім трохи.

Процес очищення шкіри з ним неймовірно приємний. Відразу, коли розподіляєш його по сухій шкірі, то є відчуття олійності, але ним так комфортно очищувати обличчя, що цей ритуал викликає лише позитивні враження.

Бальзам ефективно видаляє макіяж (залишки косметики), увесь бруд і надлишки себуму. Змивається відносно швидко. Явної жирної плівки після себе не лишає, але, як і всі гідрофільні засоби, потім все ж таки потрібно вмивати обличчя пінкою чи гелем, бо він має масляну основу.

Туш видаляє чудово. Взагалі я зазвичай роблю це міцелярною водою, але з бальзамом теж сподобалося її знімати. Що мене вразило, так дуже делікатна дія. Він м'яко і ніжно змиває туш, зовсім не подразнює очі і не пече, але треба обережно все робити і уникати потрапляння в очі. Колись мала досвід з гідрофільною олією, так від неї були неприємні відчуття в очах, наче на слизовій утворилася масляна плівка, а тут такого немає. Все максимально комфортно.

Шкіра після цього бальзаму ретельно очищена, м'яка, гладенька, приємна на дотик і ніби оксамитова. З додатковим використанням звичного засобу для вмивання є повноцінне відчуття чистоти і свіжості, без натяку на сухість і стягнення.

З боку шкіри негативної реакції не викликав, пори не забив, висипання не спровокував.

Бальзам для мене виявився справжньою знахідкою. Це той самий випадок, коли не тільки красива "обгортка", але і гідне наповнення.

Дякую за увагу