Oli Seagull

Bueno Pure Moonlight Rose Floral Cleanser

Bueno Pure Moonlight Rose Floral Cleanser

Якщо запитати, яка моя улюблена вмивачка для обличчя, або яку я можу порадити, не замислюючись відповім, що це гель від корейського бренду Bueno і пінка Pyunkang Yul.

Про другу я писала тут (https://club.makeup.com.ua/post/20621/).

Це не перша моя покупка гелю Bueno, але кожен раз я в захваті, як вперше!

Bueno Pure Moonlight Rose Floral Cleanser

Основні компоненти гелю Bueno:

- екстракт алое вера

- екстракт центелли

- екстракт інжиру

- пантенол

Також в складі є ще дуже дуже багато інших рослинних екстрактів та олій.

Не містить парабенів, сульфатів, мінеральних олій, синтетичних ароматизаторів та барвників.

Коли я вперше відкрила цей гель, то очікувала, що він буде пахнути трояндами (бо наче ж логічно)), але ні. Гель має яскраво виражений аромат цитрусів. Щоб бути впевненою, що це точно не аромка я переглянула склад і знайшла там три цитрусових олійки (бергамоту, грейпфруту та солодкого апельсину).

Для вмивання мені вистачає 1 горошини. Перший такий гель на 80 мл я використовувала тільки зранку і мені вистачило його трохи більше ніж на пів року.

При змішуванні з водою виходить дуже ніжна піна. Якщо порівнювати з ніжністю Pyunkang Yul, то ця поступається зооовсім трошки. Пелюстки не відчуваються і не доставляють дискомфорту.

Який ефект я бачу на собі? (Нагадаю, що в мене жирний тип шкіри)

- вимиває не до скрипу, але якісно

- робить обличчя гладеньким і матовим

- не сушить

- не провокує висипи

А ще, за рахунок пелюстків, це не аби яке естетичне задоволення. Рука постійно тягнеться до Bueno, навіть коли на поличці декілька різних засобів для вмивання :)

Bueno Pure Moonlight Rose Floral Cleanser не дуже бюджетний варіант, але в нього не великий розхід і часто можна вихопити на знижках. Задоволення від використання та результат вартують того!