Pilirina 💛💙

Любителі китайського молочного чаю зацінять

Любителі китайського молочного чаю зацінять

Зелена серія Spicy Vetiver має досить цікаву піраміду у яку входить: імбир, бергамот, зелений чай, троянда, бензоїн, деревина, пачулі, ветивер.

Але мій ніс чомусь чує мʼяку молочну базу на якій лежить подушка з листя зеленого чаю, пелюсток білої троянди та все це трішки присипано малесенькою щіпкою сухого імбиру, який не лоскоче ніс. На фоні точно є деревина і це уд, але у лосьйоні він розкривається пізніше, у носці і звучить ніжно, а от у гелі його майже не відчуваю. Загалом мені аромат цього дуету нагадує китайський зелений чай - молочний оолонг з яскраво вираженим ніжно-вершковим ароматом і м'яким, вишуканим смаком та віддалено на аромат із нішевоі серії Trussardi, який подобається моєму чоловікові. Але хоч вбийте, не можемо згадати назву. Після офлайн затесту обовʼязково доповню цей відгук.

Любителі китайського молочного чаю зацінять
Любителі китайського молочного чаю зацінять

Його ніжна текстура огортає тіло вишуканим молочним, але свіжим ароматом чайного дерева з кокосовим відтінком який лишається на шкірі досить довго.

Зволоження розкішне за рахунок активних компонентів у складі:

🥥 Кокосова олія глибоко зволожує, живить, робить шкіру мʼякенькою на дотик. Не дивно що я відчуваю її в самому ароматі.

💧Пантенол глибоко зволожує, зменшує подразнення та сприяє загоєнню шкіри, надаючи їй здорового вигляду та сяйва.

🌼 Моной де Таїті - ніжна олійка з тропічним ароматом, відома своїми заспокійливими та відновлюючими властивостями, допомагає зберегти шкіру гладкою та сяючою.

🌺 Екстракт орхідеї живить та захищає, роблячи шкіру пружною.

Після використання лосьйону відчуваю умиротворену емоційну насолоду. Подобається як яскравий флакон зі зручним дозатором, так і його зволожуючі властивості.

Склад збагачений активними компонентами: алантоїн заспокоює та відновлює, пантенолглибоко зволожує, а екстракт зеленого чаю насичує шкіру антиоксидантами.

За консистенцією гель середньої щільності, але навіть з краплі класно розмилюється. Текстура робить його нанесення на шкіру легким і приємним. Після застосування тіло тривалий час огорнуте свіжістю якихось цитрусово-удових мотивів із нотками підбадьорливого зеленого чаю.

Кришечка фліп-флоп зручна, легко відкривається, за що окрема подяка виробнику, бо манікюр коштує зараз не дешево. А взагалі мені подобається органолептика цієї серії, особливо підбадьорливий нюдово-салатний колір.

На початку використання цієї всієї ароматної трійці думала, що фаворитом стане фіолетовий флакон, потім - рожевий. А зараз навіть не знаю - мабуть цей. У кожному ароматі є щось магнітне, притягуюче. Ситуація коли не можеш зорієнтуватися в парфумах: подобається і ваніль, і бергамот, і троянда, але всі зовсім різні за звучанням і тому хочеться мати всі одразу у колекції. Якщо ви любите зелені, травʼяні, мʼякі, ніжні аромати - то ця серія Spicy Vetiver вам точно сподобається.

А який аромат з усіх трьох доглядових засобів із серії Joko Blend подобається вам найбільше?