Олена В

NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Expert Serum

NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Expert Serum

СИРОВАТКА ПОДВІЙНОЇ ДІЇ "Q10 ЕКСПЕРТ" обіцяла бути ідеальною сироваткою, яка допоможе подолати зморшки завдяки своїй інноваційній формулі з технологією запобігання глікації GLYCOSTOP (Глікостоп) і великої концентрації Q10.

Але чудо не трапилось(. Не на моїй шкірі🙄

На жаль, ця сироватка мені не підійшла. В перші дні користування мені вона так сподобалась, а потім мене почало обсипати маленькими червоними прищиками-цяточками. Виявилось,що це реакція в тому числі і на цю сироватку 😳 І досі проблеми зі шкірою не до кінця пройшли, є почервоніння на щоках. Це все звичайно індивідуальна реакція шкіри. Просто щось в складі мені не підійшло.

Але все одно хочу розказати що в ній сподобалось , а що ні.

NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Expert Serum
NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Expert Serum

Пакування: досить стильне і лаконічне. Дуже красива темно-коричнева пляшечка з матового скла, зручна піпетка. Виглядає таке пакувння дорого і ультрапрезентабельно. Просто прикраса!

30 ml

Колір сироватки: світло жовтий, ніжний.

Аромат ніжний, косметичний і дуже приємний! Аромат у Nivea це для мене найвища насолода.

Текстура: хоча сироватка дуже легка і водяниста , але виявилась для мене досить липкою. Після нанесення я ще довго відчувала липкість і плівку на обличчі. А також невелике стягнення, яке я спочатку прийняла за ліфтинг ефект. Воно проходить звичайно після нанесення крему. Але це стягнення і липкість додає суттєвого дискомфорту.

Про дію:

Ця сироватка діє на двох фронтах: із-за великої концентрації коензиму Q10 сироватка повинна діяти на глибокі зморшки, розгладжуючи їх. З іншого боку вона блокує глікацію до 68% (технологією запобігання глікації GLYCOSTOP) , захищаючи шкіру зсередини і таким чином запобігає утворення нових зморшок. У поєднанні з денним кремом проти зморщок NIVEA Q10 POWER дія сироватки посилюється.

Шкода що я це не змогла перевірити це і насолодитись процесом зникнення зморшок😫. Але хочу через якийсь час (можливо в інший сезон)знову спробувати її ввести в свою рутину, можливо все ж потаваришую в перспективі і шкіра зреагує на неї правильно.

Склад: Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Alcohol Denat., Cocoglycerides, Glyceryl Stearate Citrate, Butyrospermum Parkii Butter, Distarch Phosphate, Acetyl Hydroxyproline, Ubiquinone, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Creatine, Hydroxyacetophenone, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Pogostemon Cablin Oil, Parfum

Дякую що читаєте!😊