Алла

Квіткова феєрія в дерев’яному обрамленні

Квіткова феєрія в дерев’яному обрамленні

Із чого починається театр? Правильно, із гардеробу! А з чого починається ваше житло? Перше враження про власника помешкання складається із передпокою, місця, яке є ворітьми у ваш світ. І, якщо відкриваючи вхідні двері ваш гість відчуває неприємний запах, то будьте на 100% переконані, що і ваше житло йому не сподобається. Та й про вас складеться не найкраще враження.

Моя знайома, яка переїхала до Болгарії, вирішила вийти заміж за місцевого жителя. Ну набридло жінці бути самою. Після тривалого листування і потім спілкування у кафе вона запросила завітати до неї чоловіка, який їй дуже сподобався.

Вирішила зіграти на констрасті. Сучасні болгарки (не всі, звісно, але багато з них) не надто люблять готувати, п’ють каву та не купують самі собі квіти. Моя знайома спекла яблучний пиріг. Заварила чай. У вазу поставила чайні болгарські троянди...

Тепер історія їхнього домашнього знаймства у інтерпретації чоловіка, який згодом на ній одружився, виглядає так: "Коли вона відчинила двері і я ступив на поріг, то одразу був зачарований ароматом, який мене просто одурманив. Нотки ванілі спліталися у пристрасному танку із трояндою, потім трохи відпускали її і тоді на сцену виступало дерево, розпечене південним сонцем..."

Що було далі чоловік згадував з труднощами;) Пиріг він з’їв, чай випив і після цього зробив пропозицію жінці всього його життя)

Вам не потрібно їхати до Болгарії, щоб відчути магічне поєднання троянди та дерева. За вас вже все зробили;)

Український бренд Аvenue des parfums створив серію аромадифузорів Нome. Коли я відкрила один із них, з ароматом болгарської троянди та деревними нотками, то одразу зрозуміла: так це воно. Саме цей аромат прикрасив мій передпокій і саме він тепер зустрічає моїх гостей;)

Отже, що обіцяє виробник:

Тип аромату: деревинні, квіткові

Початкова нота: Шафран

Нота серця: Пачулі, Троянда

Кінцева нота: Амбра, Ваніль, Сандал

Об'єм: 100 ml

Прем’єра аромату: 2023

Аромат: деревина

Класифікація: нішева

Країна ТМ: Україна

Зроблено в: Україна

Вдвічі приємно, що такі чудові аромадифузори почали виготовляти в нашій країні. Особисто я відчуваю гордість, купуючи товар вітчизняного виробництва.

Упакування дуже стильне. Якщо ви не знаєте, що подарувати, то цей варіант буде безпрограшним.

Особливості аромадифузора Avenue Des Parfums Home Bulgarian Rose & Wood:

- рекомендується для вітальні, кухні або ванної кімнати;

- призначений для приміщень до 25 м² і ароматизації протягом 4-6 тижнів;

- з легкістю переносить у світ красивих пейзажів, мелодійних звуків і чистого повітря своїм квітково-деревним ароматом;

- пробуджує почуття розкішним і хвилюючим шафраном;

- допомагає зануритися в атмосферу невимушеної розкоші та безтурботності завдяки чудовому тандему пачулів із болгарською трояндою;

- дарує відчуття безмежної свободи, легкості та безтурботності завдяки завершальному акорду ванілі, амбри та сандалу;

- розчиняється в просторі гармонійною мелодією, допомагаючи віддатися пориву і натхненно слідувати за мрією.

Інгредієнти:

Alcohol Denat., Limonene, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octahydro-2,3,8,8-Tetramethyl-2-Naphthalenyl)-Ethanone, Cedryl Methyl Ether,1-(2,2,6-Trimethylcyclohexyl)-3-Hexanol, 3,7-Dimethyl-6-Octen-1-Ol, 2-Ethyl-4-(2,2,3-Trimethyl-3-Cyclopent-1-Yl)-2-buten-1-ol, Guaiac wood oil, 6,7-Dihydro-1,1,2,3,3-pentamethyl-4(5H)-indanone, 2-(2,2,7,7-Tetramethyltricyclo[6.2.1.0] (1,6)undec-5(4)-en-5-yl)propan-1-ol, (E)-3,7-Dimethyl-2,6-octadien-1-ol, Аlpha-Methyl-1,3-benzodioxole-5-propionaldehyde, (R)-p-Mentha-1,8-diene, CI 77742.

До речі, щодо економності використання. Наразі у моїй квартирі +24-26. За декілька днів рівень ароматичної рідини зменшився буквально на міліметр. Це дає надію на те, що радувати мене і моїх гостей цей аромадифузер буде ще довго;)

Однозначно рекомендую)

P.S. Враження про решту мого замовлення - в наступних постах;)

Квіткова феєрія в дерев’яному обрамленні
Квіткова феєрія в дерев’яному обрамленні
Квіткова феєрія в дерев’яному обрамленні
Квіткова феєрія в дерев’яному обрамленні
Квіткова феєрія в дерев’яному обрамленні
Квіткова феєрія в дерев’яному обрамленні