Мої улюблені спонжі для макіяжу
Real Techniques Miracle Complexion Sponge
Продовжую розповідати про своє щире кохання до аксесуарів для макіяжу від Real Techniques. Раніше я ділилась враженнями о пензликах у окремому великому дописі - https://club.makeup.com.ua/post/39784/
Сьогодні поговоримо про ще один мій безумовний фаворит цього бренду - спонжі для макіяжу Real Techniques Miracle Complexion Sponge. Самий перший раз я спробувала такий спонж , коли у 2020 році придбала набір Real Techniques Everyday Essentials Set By Sam & Nic. Це було моє краще бьюті - придбання за довгий час, бо всіма пензликами я користуюсь і досі, вони у чудовому стані. Спробувавши ці спонжи для нанесення тональної основи, я вже не повернулась до більш бюджетних варіантів і навіть не дивлюсь у сторону чогось іншого, просто раз за разом перекуповую Real Techniques Miracle Complexion Sponge. У бренду є різні варіанти пакування - по 1, 2, 4 шт., спонж+контейнер для зберегання, спонжі у наборах різних розмірів та набори з пензлями - тож кожен може обрати для себе те, що йому потрібно.
Спонжі зручної форми, класної якості - м'якеньки, не забирають в себе багато тону, чудово наносіть його на шкіру та розтушовуюсь за пару рухів. Я наношу ціма спонжиками тональний засіб, додатково розтушовую кремові рум'яна та бронзер. Промиваю місля кожного використання з кусковим милом, завжди всі залишки кремових продуктів вимиваються без проблем. Я завжди використовую вологий спонж, але і в сухому вигляді від також приємний на дотик. Люблю цю класичну форму, де з одного боку скошена "попка", а з другого - гостренький "носик", якім дуже зручно працювати у ділянці навколо очей. Зазвичай я купую упаковки по 4 шт., виходить дуже вигідно, особливо коли бувають знижки. Зараз як раз в мене залишилось 2 новеньких спонжа з такого набору, які чекаюсь свого часу.
Окремо ще хочу похвалити колір спонжів - бо я люблю помаранчевий і вони мені візуально подобаються та підіймають настрій, коли я фарбуюсь)
Коментарі (0)