MAXIMOVA🌷

Розкіш закоркована в банку

Розкіш закоркована в банку

Догляд за тілом може бути різним. Для мене важливо завжди мати баночки, щоб влаштовувати спа вечори. Мене це розслабляє та водночас заряджає!

Полиця в ванній поповнилась новеньким скарбом українського виробника Injul Cosmetics.

Розкіш закоркована в банку

Це пластикова баночка, яка має естетичну форму та дизайн. Під кришкою є додаткова пластикова мембрана для додаткового захисту. Баночка широка, і така форма, як по мені, найвдаліша для такого типу продукту. Дуже зручно набирати потрібну кількість скрабу.

Це справжній скарб! В його складі є натуральні ексфоліанти та живильні олії, які роблять шкіру не тільки чистою, але й неймовірно м’якою та зволоженою:

- кокосова олія (Cocos Nucifera Oil) - глибоко зволожує і живить шкіру, забезпечуючи тривале зволоження та відновлення;

- мигдальна олія (Prunus Amygdalus Dulcis Oil) - багата на вітаміни та антиоксиданти, вона пом’якшує шкіру та покращує її еластичність;

- вітамін Е - потужний антиоксидант, що захищає шкіру та сприяє відновленню її бар'єрних функцій.

Основа скрабу - цукор (сахароза) - натуральний ексфоліант, який делікатно видаляє відмерлі клітини, стимулюючи оновлення шкіри.

Окремо варто відзначити ароматну композицію - натхненним розкішними нотами Baccarat Rouge.

Скраб гарно розподіляється по тілу, він не розсипається під час нанесення. Гранули ідеального розміру, дають приємний масажний ефект, не царапають шкіру.

Коли розтираєш масажними рухами скраб на вологому тілі, з'являється легенька емульсія між цукровими частинками, думаю, це зумовлено насиченим оліями складу. Завдяки цьому є очищення від ороговілих клітин при цьому шкіра стає ніжною та зволоженою.

А який стоїть аромат в душовій, під час використання скрабу!!! Звучить він насичено і дорого. Солодкими східно-квітковими нотами. Як по мені - на холодний зимовий період це ідеально!

Після скрабу я наношу лосьйон з цієї ж лінійки і відчуваю тонкий аромат на тілі протягом дня!

Якщо ви в пошуках якісного догляду за тілом, який залишатиме на тілі тривалий і вишуканий аромат - щиро рекомендую звернути увагу на косметику бренду Injul Cosmetics.

А коли цей догляд має красиве пакування - це вдвічі приємніше! Тут можете подивитись відео розпаковки😊