Тестую засоби для ідеального в олосся
Давно у мене не було оглядів на засоби для волосся. Але бренд Emmebi Italia гідний того, щоб розповісти вам про нього. Якщо ви, як і я, почули про нього вперше - сідайте зручніше, буду детально розповідати про цю косметику и показувати фото перевтілення.
Зараз у мене дуже жирна шкіра голови. Не розумію з чим це пов’язано, але вже під вечір укладка виглядає так, ніби я не мила голову тиждень. Довжина - із залишками кератину, тому завивається від вологи, це сезонне. Кінці - трошки підсушені, хоча і здорові на вигляд. Довго розписувати не буду, просто покажу стан волосся на другий день після миття.
Догляд Emmebi я підібрала із різних лінійок, під потреби волосся. Основний етап догляду - це якісне очищення, тож з нього і почнемо.
Emmebi Italia BioNatural Mineral Treatment Sebum-Normalizing Shampoo
Від виробника:
- нормалізує роботу сальних протоків, зменшуючи виділення себуму;
- має антибактеріальну та антисептичну дію;
- зміцнює волосся.
Мої враження
- Шампунь містить м’які ПАРи, завдяки чому не пересушує волосся по довжині. Настільки дбайливо очищує, що навіть не хочеться наносити кондиціонер додатково. Але, звісно, я собі такого не можу дозволити. А ось власниці нормального типу волосся або коротких зачісок - цілком.
- Відчуття свіжості після миття. Екстракт чайного дерева у складі дійсно освіжає шкіру голови, корені очищені, а шкіра ніби дихає.
- Після миття укладка стає більш об’ємною, але, на мій великий жаль, скоротити частоту миття мені поки не вдалось. Та все ж деякі покращення я відчула, на другий день волосся все ще виглядає непогано.
- Аромат - косметично-трав’яний, не дратує.
- Помітила, що з цим шампунем волосся почало менше випадати. Виробник напряму не вказує цю дію, але пише, що активні компоненти поліпшують мікроциркуляцію крові, що дозволяє укріпити волосся.
Моя оцінка: 8/10
Emmebi Italia Argania Sahara Secrets
Якби не ця маска, я би не витримала і зробила кератин, настільки волосся стало неслухняним. Це справжній скарб, який вартує кожної гривні!
Від виробника:
- захищає від пересихання;
- робить волосся слухняним;
- попереджує посіченість кінчиків;
- надає блиск;
- з ним волосся не електризується.
Мої враження:
- маска дуже густа та економічна. На мою довжину вистачає 2-3 натискань дозатора;
- дійсно відновлює - після маски пасма виглядають так, ніби я зробила процедуру в салоні.
- зараз я використовую маску замість бальзаму, волосся не обтяжує і не прововкує жирність. Напаки, укладка виходить об'ємною, а волосся розсипається.
- дарує нереальний блиск та м’якість;
- аромат - щось за межею. Це справжні парфуми для волосся зі східними солодкими нотками.
Моя оцінка: 10/10
Emmebi Italia Gate 02 Ocean Spa Therapy Cream
Завжди з обережністю використовую незмивні креми для волосся, бо зазвичай вони або склеюють, або заламують пасма після сну. З цим кремом-реконструктором таких проблем немає, одні переваги.
Від виробника:
- ультралегка кремова текстура;
- забезпечує термозахист від прасочки та фену;
- має антифриз-ефект, що дуже актуально під час осінньо-зимової вологості;
- може використовуватись як для гладкості прямого волосся, так і для підкреслення завитків прямого.
Мої враження:
- Якщо наносити на вологе волосся одну дозу - точно не обтяжить.
- Із кремом укладка робиться швидше - пасма гладенькі і ніби відполіровані.
- Такого зволоження я не помічала вже давно. На підтвердження цього залишу ДО та ПІСЛЯ.
- Волосся не перетворюється на кульбабку восени.
- Укладка лишається ідеальною навіть після сну: без заломів та пухнастості.
Моя оцінка: 100/10.
Знайомство з Emmebi пройшло вдало і моє волосся у захваті.
А ви користувались продукцією цього бренду? Якщо так, які ще засоби можете мені порадити? Усім дякую за увагу до мого допису і бажаю гарного дня
Коментарі (0)