O’Ostah

Тестую засоби для ідеального волосся

Зараз у мене дуже жирна шкіра голови. Не розумію з чим це пов’язано, але вже під вечір укладка виглядає так, ніби я не мила голову тиждень. Довжина - із залишками кератину, тому завивається від вологи, це сезонне. Кінці - трошки підсушені, хоча і здорові на вигляд. Довго розписувати не буду, просто покажу стан волосся на другий день після миття.

Догляд Emmebi я підібрала із різних лінійок, під потреби волосся. Основний етап догляду - це якісне очищення, тож з нього і почнемо.

Від виробника:

• нормалізує роботу сальних протоків, зменшуючи виділення себуму;
  • має антибактеріальну та антисептичну дію;
  • зміцнює волосся.

Мої враження

1. Шампунь містить м’які ПАРи, завдяки чому не пересушує волосся по довжині. Настільки дбайливо очищує, що навіть не хочеться наносити кондиціонер додатково. Але, звісно, я собі такого не можу дозволити. А ось власниці нормального типу волосся або коротких зачісок - цілком.
  2. Відчуття свіжості після миття. Екстракт чайного дерева у складі дійсно освіжає шкіру голови, корені очищені, а шкіра ніби дихає.
  3. Після миття укладка стає більш об’ємною, але, на мій великий жаль, скоротити частоту миття мені поки не вдалось. Та все ж деякі покращення я відчула, на другий день волосся все ще виглядає непогано.
  4. Аромат - косметично-трав’яний, не дратує.
  5. Помітила, що з цим шампунем волосся почало менше випадати. Виробник напряму не вказує цю дію, але пише, що активні компоненти поліпшують мікроциркуляцію крові, що дозволяє укріпити волосся.

Моя оцінка: 8/10

Якби не ця маска, я би не витримала і зробила кератин, настільки волосся стало неслухняним. Це справжній скарб, який вартує кожної гривні!

Від виробника:

- захищає від пересихання;

- робить волосся слухняним;

- попереджує посіченість кінчиків;

- надає блиск;

- з ним волосся не електризується.

Мої враження:

• маска дуже густа та економічна. На мою довжину вистачає 2-3 натискань дозатора;
  • дійсно відновлює - після маски пасма виглядають так, ніби я зробила процедуру в салоні.
  • зараз я використовую маску замість бальзаму, волосся не обтяжує і не прововкує жирність. Напаки, укладка виходить об'ємною, а волосся розсипається.
  • дарує нереальний блиск та м’якість;
  • аромат - щось за межею. Це справжні парфуми для волосся зі східними солодкими нотками.

Моя оцінка: 10/10

Завжди з обережністю використовую незмивні креми для волосся, бо зазвичай вони або склеюють, або заламують пасма після сну. З цим кремом-реконструктором таких проблем немає, одні переваги.

Від виробника:

• ультралегка кремова текстура;
  • забезпечує термозахист від прасочки та фену;
  • має антифриз-ефект, що дуже актуально під час осінньо-зимової вологості;
  • може використовуватись як для гладкості прямого волосся, так і для підкреслення завитків прямого.

Мої враження:

1. Якщо наносити на вологе волосся одну дозу - точно не обтяжить.
  2. Із кремом укладка робиться швидше - пасма гладенькі і ніби відполіровані.
  3. Такого зволоження я не помічала вже давно. На підтвердження цього залишу ДО та ПІСЛЯ.
  4. Волосся не перетворюється на кульбабку восени.
  5. Укладка лишається ідеальною навіть після сну: без заломів та пухнастості.

Моя оцінка: 100/10.

Знайомство з Emmebi пройшло вдало і моє волосся у захваті.

А ви користувались продукцією цього бренду? Якщо так, які ще засоби можете мені порадити? Усім дякую за увагу до мого допису і бажаю гарного дня