Коли захотілося лаванди у парфумах
Парфумована вода Windy Lisbon від Avenue Des Parfums
На придбання пробничку цієї парфумованої води мене спокусила улюблена лаванда. Дуже цікаво було послухати її у парфумах💜
- Група: деревинні пряні
- Верхні ноти: мандарин, грейпфрут, коріандр, фіалка
- Ноти серця: ветивер, екстракт лаванди
- Базові нота: кедр, лабданум
Лаванда тут дійсно відчувається! На початку вона сором'язливо стоїть десь позаду, поки аромат розкривається яскравими цитрусами, приправленими пряним коріандром і трошки трав’яною фіалкою. Потім вона стає все більш помітною, але не надто гучною, вона ідеально збалансована сухими, деревними пахощами ветиверу. І далі аромат стає все більш деревинним, глибоким і вишуканим, завдяки кедру. І зовсім трошки мускусним, завдяки лабдануму.
Стійкість до 4 годин. До 6 годин - дуже близько до шкіри.
Аромат цікавий, глибокий і багатогранний. І все ж він суто чоловічий. Я на себе попшикала, насолодилась грою нот і віддала чоловікові. Йому дуже подобається. А мені дуже подобається цей аромат на ньому. Всі задоволені🥰
І трошки про паковання. Флакончик об’ємом 2 мл має зручний малесенький розпилювач і зберігається у стильній брендовій обкладинці. На обкладинці зазначені піраміда та склад парфуму, а ще є улюблена позначка про те, що цей парфум, як і всі продукти бренду, не тестувався на тваринах💕
Бажаю всім гарного дня і дякую за увагу🫶
Коментарі (0)