Yuriivna

#testmakeupclub

#testmakeupclub
#testmakeupclub

Це справді релаксуючий сет для шкіри,адже під час тестування такого боксу,приділяєш увагу собі як ніколи.Тестування займає деякий час,особливо альгінатні маски.

У боксі є два види патчів під очі:

1.Патчі гідрогелеві під очі з гіалуроновою кислотою

2.Патчі гідрогелеві під очі з кофеїном та вітаміном С

Та чотири саше з альгінантними масками по 25 грам

1.Альгінатна маска з пептидами та вітаміном С

2.Альгінатна маска-детокс з деревним вугіллям та екстрактом центели

3.Альгінатна маска заспокійлива з керамідами та екстрактом перлів

4.Альгінатна маска з гіалуроновою кислотою та екстрактом зеленого чаю

Почнемо спочатку з патчів,які справили для мене двобоке враження.Чому?

Скажу відразу,результатом після - я задоволена,а ось самим процесом "носіння"не дуже,я все ж таки знайшла нюанси.

#testmakeupclub

Самі ці патчі сподобалися мені більше,якщо обирати з цим двох патчі.Проте якщо говорити загалом, вони обидва працюючі та ефективні.Пакування мені сподобалося дуже.Є захисна кришечка та спеціальна маленька лопаточка,яка йде до патчів.В цьому варіанті,патчі не приклеїлися до захисної кришечки.Також,великий плюс це те,що у баночці є достатня кількість рідини,патчі добре просочені цією рідиною.

Патчі з кофеїном та вітаміном С мають прозоро-жовтий колір,з маленькими блискітками,а особливо вони гарно переливаються на сонці.

Патчі я зберігала у холодильнику,використовувала їх зранку,а потім йшла займатися своїми справами вдома.Патчі тримаються добре,хоча спочатку я дещо хвилювалася,щоб вони не сковзали.

Втома під очима від недосипу покидає мене та в загальному шкіра навколо очей виглядає краще та світліше,аніж було до того.Єдиним недоліком є те,що вони печуть.Перші рази тестування,я думала що буду їх знімати вже після цього відчуття,але все ж таки витримала.Згодом печіння слабшає і минає вже тоді,коли рідина повністю вбирається у шкіру.

Пакування таке ж саме як у попередніх патчів,але на моє здивування,ці матчі приклеїлися до кришечки.Для мене це не є суттєвим недоліком,адже вони швидко відклеюються від неї.З приводу лопаточки,вона є дуже зручною та з нею однозначно легше діставати патчі з баночки.Патчі мають прозоро-блакитний колір та знову ж таки мерехтливі блискітки.Це виглядає доволі естетично.Ці патчі так само печуть,треба чекати,щоб це відчуття пройшло.

Проте ефект від них є,набряк під очима все ще візуально помітний.Проте шкіра навколо очей помітно виглядає бадьорішою та зволоженною.Для мене перевагою стало те,що вони не спадають з обличчя.Їх можна прикріпити у зоні навколо очей та забути за них,якби не ефект печіння.Проте не можу не відмітити те,що ефект та результат є.

Альгінанті макси я намагалась приручити як могла.Напевно,я пройшла всі стадії,нерозуміння як їх розводити,розчарування що зробила не так,а потім настала стадія розуміння більш-менш, як досягти правильної текстури альгінантних масок.

Для себе я зробила такий висновок,краще потроху додавати води,чим налити води відразу забагато.Я не виміряла воду спеціально,просто з часом зрозуміла що до чого.Тому додавала води потрохи і текстура стала такою як треба,вона не стікала з обличчя та більш-менш нормально розподілялася.Єдине,що потрібен час,щоб вона застигла,є в цьому позитивна сторона,адже є час щоб розподілити її по обличчю.

На обличчі,вона зрозуміло що відчувається,застигає повільно.Потім там де більш товсте нанесення,знімається більшими пластами,а де більш тонке нанесення,то знімається маленькими шматочками.Мені не вдалося зняти єдиним пластом жодну маску.

Перед нанесенням,обов'язково треба надягнути пов'язку на голову та зав'язати волосся.

Це мій фаворит.Має аромат апельсинової аскорбінки,я відчуваю його саме таким.Аромат є приємний цитрусовим,але не дуже різким.Колір після додавання води - помаранчевий.

Наношу маску та чекаю поки вона застигне,знімаю і бачу такий результат,наче сходила до косметолога.Висипання на шкірі не такі запальні візуально,шкіра м'яка,гладенька та ніжна на дотик,не пересушена.

З чотирьох масок,ця сподобалась мені найменьше.Саме найбільше що мені не до вподоби це аромат,для мене від надто різкий та навіть хімозний.

Проте результат після нанесення непоганий,особливо радує те,що сальні нитки стають дещо світлішими,а особливо на носі.

Тут приємний аромат,такий ніжний та пудровий.Змішую з водою,доречі кожна з масок змішуються добре в тому плані,що не залишають після себе великих грудочок,які потрібно довго вимішувати.Єдине,не можна наприклад змішувати маску та залишати її надовго,вони застигають і потім наносити їх вже не так легко.Тобто скільки на самому початку я замішую,стільки одразу и наношу і чекаю як вже застигне на обличчі.

Після нанесення шкіра стала більш рівного тону,на дотик шкіра м'яка та ніжна.

Відмітила те,що всі маски моїй шкірі надали матуючий ефект.

Виражений аромат зеленого чаю до замішування,я обожнюю зелений чай,тому цей аромат я впізнаю навіть,якщо просто відкрию пакет та не прочитаю назву.Мою шкіру особливо не пофарбував,проте деякі зміни у кольорі я помітила,в сторону темно-зеленого підтону,але він не виражений.

Пори звузилися та стали більш чистими,знову ж таки помітила матуючий ефект на шкірі,а він для мене не є поганим результатом.

Альгінатні маски стали для мене з однієї сторони розслабленням та релаксом для моєї шкіри,вона просто відпочивала в цей момент та забирала все корисне,що було в масках.Та я захотіла більшу увагу звернути на альгінатні маски,адже вони справді мають ефект на шкірі такий,наче сходила до косметолога.З іншої сторони,довелося погратися з додаванням води та замішуванням кожної маски,щоб досягнути комфортної для нанесення текстури. Патчі мають свої нюанси,але результат від них також є.

З боксу я однозначно знайшла своїх фаворитів та все ж таки вирішила для себе час від часу робити релаксуючі вечори своїй шкірі.