𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Безсульфатний шампунь для фарбованого волосся

Безсульфатний шампунь для фарбованого волосся

Лінійка Color Vitality спеціально розроблена для фарбованого волосся. Формула засобу створена з урахуванням потреб цієї категорії, містить компоненти, які доглядають за локонами і шкірою голови, а також сприяє зберіганню насиченості кольору.

Безсульфатний шампунь для фарбованого волосся
Безсульфатний шампунь для фарбованого волосся
Безсульфатний шампунь для фарбованого волосся

Об'єм: 250 мл.

В складі є кератин, який являється реставруючим білком і володіє зміцнюючими властивостями, а також містяться амінокислоти шовку, що чинять зволожувальну дію і запобігають ламкості.

Флакон такого ж формату, що й інші шампуні цього бренду. Це практичний пластиковий флакон зі зручною дисковою кнопкою, натиском на яку, одна сторона підіймається і засіб акуратно дозується у потрібній кількості.

Шампунь прозорий, середньої густоти. Аромат трохи відрізняється від маски і бальзаму цієї ж серії, він не має такої яскравої солодкої віддушки. Сам по собі приємний, на волоссі запах потім практично не відчувається.

Будучи безсульфатним, шампунь гарно піниться навіть з першого разу. Зазвичай я голову мию двічі. Піну створює об'ємну і пухку. Формула цього шампуню виявилась досить м'якою, бо засіб ефективно очищує, але робить це м'яко, не пересушує довжину і на шкірі голови не викликає ніякої негативної реакції. Він добре промиває волосся, не робить його жорстким і скрипучим, не розпушує його ще більше.

У мене освітлене і пошкоджене волосся і дія на нього не агресивна. Після шампуню я завжди використовую бальзам, маски і різні незмивашки. З цієї ж лінійки ці позиції в тандемі працюють чудово.

Враження від шампуню склалися гарні. Волосся ретельно очищене, є відчуття свіжості і легкості, на дотик воно м'яке і гладеньке. Раніше, ніж зазвичай, воно не забруднюється, я б навіть сказала, що після нього свіжість коренів зберігається навіть трохи довше (на пів дня точно), що теж тішить. В результаті я залишилася задоволеною.