Alina_Demchenko

Колір і зволоження від Girlwood

Колір і зволоження від Girlwood
Колір і зволоження від Girlwood
Колір і зволоження від Girlwood
Колір і зволоження від Girlwood

Проблема сухих губ переслідує мене скільки я себе пам'ятаю. І не дивлячись на свою любов до матового фініша, для повсякденного образу, я стараюсь обирати більш зволожуючі засоби, що б не перетворити мої губи на два сухарі. Ось і бальзам з відтінком від Girlwood ідеально вписався в мою косметичку.

Ніжний і милий дизайн продуктів, дозволяє мене відчути прям дівчинкою дівчинкою, при тому саме пакування якісне, міцне і спокійно б'ється об інші продукти в моїй сумці без жодної царапинки ( з комода теж падав - коти скинули і як бачите, бальзам цілий).

Бальзам дозується завдяки натиску на "кнопку/помпу" знизу флакону. Він дозується потрохи, завдяки чому вам буде зручно наносити продукт і витрачати саме стільки скільки потрібно. Текстра ж самого диво бальзаму - неймовірно приємна. В стіку вона здається доволі твердою, але варто тільки доторкнутися ним до губ, як ніжна, трошки гелеподібна маса, ідеально лягає на губи тоненьким та легким глянцевим шаром. Аромат у нього присутній, але ледь вловимий, схожий на звичайний бальзам для губ.

Сам стік виконан у формі сердечка, що я вважаю неймовірно милим. Але от чіткий контур на мої губи зробити трошечки було складно, хоча я вже і навчилась.

Колір і зволоження від Girlwood
Колір і зволоження від Girlwood

Відтінок продукту у стіку здається доволі насиченим. Він здається прямо вишневим, що спочатку дуже здивувало мене. Але при розподілі продукту по губам, колір стає менш інтенсивним. Приємний червоно-рожевий відтінок не здається кричащим, а навпроти - ідеальним для повсякденної носки. Така собі квіточка)

Інтенсивність кольору залежить від шарів засобу, які ви нанесли на губи. Тож ви можете отримати як напівпрозоре легке покриття, так і більш інтенсивне. Я для себе обираю більш інтенсивне))

"Бальзам", це не просто частина назви, це дійсно про зволоження. Продукт гарно лягає на губи і зволожує їх, що для мене подвійний плюс - не потрібно підготовувати їх заздалегідь. Він вирівнює нерівності, зволожує і комфортно виглядає на губах. Через деякий час, легкий глянець проходить з губ , залишаючи після себе приємний колір.

Бальзам середньої стійкості, переживає сік/каву, навіть легкий перекус, але краще оновити. При потребі - гарно розтушовується. Він не липне, не полосить. Демакіяж - дуже легкий. Певна річ не сушить губи, бо засіб все ж таки призначений для зволоження губ))