Black Opium Neon: с олодка спокуса чи парфум, що душить?
Як аромат від Yves Saint Laurent зачаровує в прохолодні вечори, але може підвести в теплі дні.
🫧Ще влітку спокусилася я на Wonder bundle від makeup, до речі можна почитати ось тут мій відгук ⬇️
https://club.makeup.com.ua/post/41871/
і замовила собі 5 пробників парфумів, щоб вибрати і розносити на собі аромат, а тоді вже купити повно розмір.
І знаєте, я вибрала, і навіть з жодним із 5 я не прогадала. Всі подобаються. Але який найбільше? Обовʼязково напишу у відгуках🤗.
Отже, почну із Black Opium Neon від Yves Saint Laurent. Здається, знайшла ідеальний парфум для… прохолодного вечора, бо як тільки стає тепліше, цей аромат починає душити.
Серйозно, солодкість тут така, що можна захлинутися, якщо переборщити в жаркий день.
Але що сказати — аромат мені таки сподобався! Він солодкий, насичений, тягучий, навіть трохи “електричний” (якщо парфуми можуть такими бути), і має той самий фірмовий шлейф Yves Saint Laurent, який завжди впізнаєш з першого вдиху.
Щоправда, на моїй шкірі тримається він не так довго, як би хотілося. Ось відкрила флакон, нанесла — клас! А через кілька годин запитую себе, куди ж він подівся? Проте на одяг цей аромат чіпляється так міцно — що і через пару днів відчуваю солодкуватий шлейф, коли дістаю речі із шафи.
Тому, якщо у вас теж теплі руки (чи просто тепла шкіра), краще залишити Black Opium Neon для осені чи зими.
А якщо захочеться додати трохи солодкої магії в прохолодний вечір — цей парфум точно впорається!
P.S. Виробником доречі, так і зазначено "Тип застосування:
Вечір, День, Зима, Осінь"
Цей аромат не став моїм номер 1 із 5 пробників, але залишився у фаворитах !🫧
Чи рекомендую я його? Так 👌🏻
Коментарі (0)