Навіть таке буває ?! Shelly Hand And Foot Spray Mist
Аліна потрохи входить в світ догляду за шкірою рук і ніг та відкриває для себе нові формати доглядових засобів. Наче пітекантроп у 21 столітті)
Якщо місти для обличчя і тіла мені доводилось тестувати, то про міст для шкіри рук і ніг - я дізналась не так давно. І такий продукт я знайшла в асортменті Shelly. Здивувалась ? Може два роки тому і так, але завдяки дружбі з майстером манікюру, я вже нічому не дивуюсь.
Спрей має легку текстуру, яка хмаркою осідає на шкірі. Моментально, міст освіжає шкіру рук і відчувається легка і приємна прохолода. Про що хочу відмітити одразу - це аромат. Ніжний квітково-фруктовий запах, в стилі Ескади, приємно доповнює процедуру. Особисто для мене аромати мають не аби яке місце при виборі догляду за руками і тілом, тож тут величезний плюс.
Спрей-міст легко поглинається, не залишаючи липкості чи відчуття стягнутості. Шкіра рук моментально стає більш ніжною і навіть зовнішній вигляд стає на багато кращим. На моє здивування, засіб не просто якась ароматна вуаль, але і реальний догляд. Він гарно зволожує мою шкіру рук, я можу навіть запевнити що не всі крема дають такий ефект - а тут міст. Він стане гарним доповненням до вашою рутини по догляду за руками. Не знаю чи здалось чи ні, але продукт гарно заспокоює шкіру, в тих місцях де наприклад в мене подряпини від котів, чи був випадок після млинців - почервоніння було не таким активним і не так було боляче. Хоча дивуватися нічого - у складі є пантенол.
Ефект від використання відчувається одразу, а ніжність залишається на довго. В мене нормальна шкіра на руках, тож подібного зволоження мені вистачає. Завдяки цьому засобу я стала дбати про шкіру рук, тому що не треба довго чекати поглинання, нема відчуття надлишку. Все легко і ефективно.
Коментарі (0)