дика яґіда

❁ Подаруй новий аромат новій оселі / моя історія із Citrus&Floral Avenue Des Parfums ✿

❁ Подаруй новий аромат новій оселі / моя історія із Citrus&Floral Avenue Des Parfums ✿

Аромадифузорами я користуюсь на постійній основі, аромат від бренду Avenue Des Parfumsобирала довго, бо вони мають широку лінійку для дому. Зупинилась для себе для цитрусово-фруктовому ароматі.

Дифузор на меті для великого будинку, щоб прибрати аромат «самотності» та затхлості. В планах було залишити аромат в різних кімнатах, щоб трошки додати затишку.

❁ Подаруй новий аромат новій оселі / моя історія із Citrus&Floral Avenue Des Parfums ✿

Аромат “Citrus and Floral” нам обіцяють незвичний та яскравий, з нотками цитрусових та сандалу. При відкриті пляшечки відчувалась свіжість та нестандартне поєднання, рідні запевнили, що пахне як дорогими парфумами.

Сама рідина дифузору блакитна, що достньо незвично і на мою думку зайве. Мені більше спокійне до використання прозорі рідини. Палички чорні сандалові, в комплекті 6 шт. Пакування стильне, крафтовий картон сірого кольору, рукав із основною інформацією, пляшечка дифузору скляна із пластиковою чорною кришкою. Сама кришка не дуже щільно прилягає до баночки та легко знімається.

При першому відкритті аромат був дуже потужним, ми залишили дифузор на кілька годин із всіма паличками у великій вітальні і запах розповсюдився дуже швидко. Потім я переносила дифузор в інші кімнати, але зменшила кількість паличок. Аромат відчувався добре і не був задушливий або навʼязливий.

Мені здається, що цей вибір це вибір тих людей, хто не любить стандартні однобокі аромати. Хто любить свіжість, але цікаву, мені навіть здається що із-за блакитної рідини цей запах має прохолоджучий ефект. (Або може просто було холодно😅)

Маю тепер надію, що звучання цього аромату буде асоціюватись у мене не тільки із вечірнім садом, але й з новим та теплим будиночком 💕

Від цього бренду я також вже писала огляд на гель для душа - він до речі чимось схожий по аромату - свіжий та тропічний

Якщо вам сподобався мій огляд - підписуйтесь та слідкуйте за новими анонсами) я пишу не часто, але завжди намагаюсь додати чогось цікавого у огляд.