Серум, який лікує підшкірники
Цей серум я закінчила ще влітку і нарешті розповідаю про його дію
В мене жирна шкіра, прищі не є для мене звичайним явищем, але підшкірники на вилицях були завжди. В цілому їх не видно, впливають лише на рельєф шкіри. І нічого мені не допомагало, доки я не купила цей серум.
Коли купувала, не очікувала нічого, окрім лікування звичайних прищів. А воно з часом вилікувало всі підшкірники. ВСІ. В мене тепер немає жодного підшкірника на вилицях, хоча з моменту як я закінчила цей серум, пройшло пару місяців. Зараз я знов ввожу в догляд активний ніацинамид зі своїх запасів, але цей серум ще буду повторювати.
З мінусів - він дуже сильно сковчується. На суху шкіру, на тонер, під крем. Воно сковчується з усім. Я пробувала наносити по різному, і теплими руками, і розігрівала її в руках перед нанесенням. Трішки щось допомагало, але в цілому вона все одно сковчувалась. Це не заважало мені наносити її під макіяж, так що окрім неприємного процесу нічого страшного.
Однозначно раджу цей серум, тим паче за такий скарб ціна досить бюджетна, але варто врахувати недоліки його нанесення.
Коментарі (0)