MAXIMOVA🌷

Сяй щодня!

Сяй щодня!

Бренд Girlwood асоціюється у мене з дуже естетичним дизайном красивого зефірно-рожевого кольору пакування косметики. І моя косметичка недавно поповнилась маленькою рожевою коробочкою - хайлайтером у дуже цікавому кольорі - 03 Сакура.

Сяй щодня!

Картонна коробочка з мінімалістичним дизайном. Сам хайлайтер упакований в пластиковий футляр ніжно-рожевого кольору з брендовим написом. Закривається на магніт, завдяки чому пакування гладеньке з усіх сторін, без зайвих стиків і щілинок. Тримається добре і не відкривається.

На рефілі є додаткова захисна пластикова мембрана, а на кришці невеличке дзеркальце вкрите плівкою.

Окрім того, що відтінок хайлайтера дуже цікавий, він має запечену текстуру. У використанні це виявилось дуже зручним, адже дозовано набирається продукт і не пилить.

Відтінок 03 Сакура, якщо придивитись, поєднує у собі рожеву основу з золотисто-срібними блискітками.

Абсолютне задоволення - так я охарактеризую враження від користування і кольору.

Набирається на пензлик хайлайтер помірно, на шкіру передається з адекватною пігментацією без "бабах" ефекту. За бажання я його нашаровую до бажаного ефекту.

На шкірі колір виглядає дууууже красиво! Завдяки мілкому помолу немає великих блискіток і хайлайтер надає красиве сяяння.

Якщо наносити небагато - переважає ефект підсвічування шкіри. Якщо нашарувати більше (так як на моїх фото) проявляється рожева база і мені це дуже подобається. Тому що це виглядає як легесенький рум'янець, якщо дивитись на себе прямо:

а якщо повернути голову то вилиця починає сяяти золотистими (і трошки срібними) кольорами. І це сяйво не агресивне але при цьому досить виражене.

Підійде для використання на щодень.

А ще мені подобається наносити кремові рум'яна на зону вилиць і зверху шліфувати цим хайлайтером. Це така краса! Дуже освіжає обличчя. Я задоволена.

Хочу відзначити красиве пакування. Також я приємно вражена бальзамом для губ, про нього розкажу в наступному дописі.