MAXIMOVA🌷

Пензлик для рум'ян Pastel

Хочу поділитись враженнями про свого пухнастика, який освіжає мої щічки.

Насправді дуже гарний і зручний пензлик за приємну ціну. Добре зроблений для своїх цілей. Надійно упакований! Нажаль не зробила фото, але опишу: Пензлик надійно зафіксований в коробці, тому ніякі пошкодження (заломи ворсу) йому не страшні при транспортуванні.

Довжина від початку ворсу до кінчика: 20 см

Довжина ворсу: 3.8 см

Ширина: 4 см

Матеріал: ворс синтетичний

Ручка: матовий пластик

Обойма, що з’єднує ручку і пучок: металева, схожа на алюміній

Набитий ворс якраз вдало для нанесення рум'ян, не сильно щільно, досить пухнасто - щоб набирати адекватну кількість продукту.

Набитий ворс якраз вдало для нанесення рум'ян, не сильно щільно, досить пухнасто - щоб набирати адекватну кількість продукту.

У використанні пензлик зручний, добре лежить в руці, не висковзує. Завдяки тому, що кінчик звужений, не займає багато місця в стаканчику.

Ворс приємний до шкіри, м'якенький, в міру пружний, не колеться. Завдяки тому, що він виконаний з синтетичного матеріалу - підходить для сухих та кремових текстур.

Мені подобається, що кінчики ворсинок висвітлені до білого кольору, це дозволяє впевнитись в чистоті під час миття.

Промивається він добре (мила вже багато разів, користуюсь ним більше 3-ох місяців). Не лізе і не втрачає форму.

Добре передає пігментацію рум'ян, гарно розтушовує межі. Я ним дуже задоволена. Користуюсь майже всією лінійкою пензликів даного бренду і дуже задоволена ціною-якістю.

25 жовтня, 2024
MAXIMOVA🌷
25 жовтня, 2024