Аніта

Колекція доглядових засобів Mades Cosmetics

Колекція доглядових засобів Mades Cosmetics

Без зволожуючих засобів для тіла не обходиться не один мій день. Після води шкіра у мене сильно сохне, з'являється відчуття стягнутої шкіри і терпіти це неможливо. Тому в моєму арсеналі по догляду завжди є мінімум один засіб, але найчастіше їх декілька. Я люблю різноманітність і часто міняю і чергую засоби, щоб не набридали. Нещодавно придбала ще один засіб для зволоження шкіри. Тому новий герой сьогоднішнього огляду молочко для тіла "Блакитна лілія" від нідерландського брендом Stackable.

Мене привабив дизайн засобу - яскравий, я б навіть сказала зухвалий і кричущий "придбай мене терміново!" Ще приємнішим є крайня продуманість форми, з цих баночок можна складати справжні пірамідки. І вони не будуть падати. А ось рішення зробити такий маленький отвір, на мій погляд, невдала задумка. Кришка закручується добре, щільно, але ось витрушувати молочко дуже складно. Весь час видає нерівномірну кількість засобу. А пальцем туди особливо не залізеш.

Молочко ніжне. Консистенція кремова, не тече, тримає форму. Швидше за все з такою консистенцією і пов'язане проблематичне витягування молочка з баночки.

Коли я вперше понюхала молочко з банки, то аромат мені здався різким і не найприємнішим. Але на шкірі залишається ніжний шлейфовий аромат, що має мало спільного (у плані різкості) з тим, що доноситься прямо з пляшечки.

Молочко наноситься легко, розподіляється швидко. Вбирається в шкіру протягом кількох хвилин. Немає відчуття плівки на шкірі. Навпаки, прибирає сухість і стягування, шкіра почуває себе комфортніше. Молочко гарно зволожує. Також після використання шкіра стає більш гладкою і ніжною. Це відчувається і тактильно і вигляд стає кращим. Молочко свої функції виконує гарно, мінус тільки незручна баночка.