Кремові спреї для волосся
Maria Nila, Beauty Works
Перед тим як сушити волосся я завжди використовую незмивний догляд, олійки, серуми, спреї. Сьогодні поділюсь з вами знахідками серед спреїв у форматі крему.
Maria Nila cream heat spray, в мене в об'ємі 75 мл, виготовлено в Швеції. Спрей має дуже приємний аромат, який довго відчувається на волоссі. Текстура кремова, густа, але добре видається через дозатор. Дозатор працює добре. Спрей добре живить та зволожує волосся. Не обтяжує його. Розгляджує та надає блиск. Надає об'єм. Після нього волосся не електризується. А також надає термазахист. Я задоволена ним.
Beauty Works 10-in-1 miracle spray, в об'ємі 250 мл,виготовлено в Італії. Цей чудо спрей має приємний косметичний аромат, але нестійкий. Текстура також кремова, густа, дозатор видає продукт більш вуально. Спрей живить волосся, захищає його під час термоукладки. В складі є екстракт аргани та макадамії. Його можна використовувати як на вологе волосся, так і на сухе. Добре розплутує волосся перед сушкою. Надає об'єм та блиск. Доволі економний. Добре працює як антистатик.
Коментарі (0)