Вперше фарбуюсь L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes
Чи вдалось вгадати з відтінком та зафарбувати сивину?
Довгий час фарбувала відросше волосся безаміачною фарбою від іншого виробника. Раніше мала досвід тільки з аміачною фарбою від L’Oreal.
На цей раз вирішила взяти трохи світліший відтінок, адже помітила, що мій колір став холодним і ближче до чорного, хоча фарбуюсь у відтінки каштану.
Обрала тон 3U-універсальний темно-каштановий. Маю довжину трохи нижче лопаток, вирішила протягнути колір по довжині і для пофарбування взяла 2 упаковки.
Упакування дуже симпатичне, в комплекті: крем-фарба без аміаку, проявник у флаконі з вузьким носиком для нанесення, а в додатку є насадка-гребінець з отворами для нанесення (це прям чудо-винахід), маска для волосся, шампунь та дуже якісні рукавиці.
Процес змішування простий: відкрити флакон з проявником, додати туди фарбу , закрутити флакон і добре струсити для змішування. Потім обираєте для себе зручний формат нанесення-чи вузеньким носиком чи насадкою-гребінцем. Мені другий варіант підходить ідеально, це дозволяє добре розподілити фарбу на корені і відслідкувати місця нанесення.
Фарба після змішування трохи ріденька, для розподілення по довжині-це добре, але якщо десь капне-може лишити чорну пляму, рекомендую одразу очистити(капнула на килимок, але одразу закинула у пралку, все відіпралось).
При нанесенні на волосся сильно фарбує шкіру голови, вуха і лоб при попаданні на ці місця. Але у комплекті є чарівний шампунь, який майже одразу змиває фарбу зі шкіри. Будьте готові, що для змиву фарби з волосся в домашніх умовах треба багато проточної теплої води.
На мою довжину і густину в принципі, вистачило і одного флакону, але я розвела одразу 2, тож наносила фарбу рясно, але пів флакона довелося викинути.
Я витримала фарбу протягом 30 хвилин.
Промила чудовим шампунем, який був у комплекті (чудовий, бо дуже мʼякий, чудово піниться і має приємний аромат), нанесла маску, яка в комплекті, витримала пару хвилин і змила. Після цього волосся було дуже мʼяке і чудово профарбоване. Сивина чудово зафарбована, але колір виявився для мене трохи затемним. Колір гарний, але з холодним відтінком, тому наступного разу спробую інший тепліший і світліший відтінок. Але взагалом колір вийшов дійсно гарний.
Ще що мені не дуже сподобалось- аромат після фарбування, він тримався на волоссі 2 дні, поки не помила голову ще раз. Можливо, для когось це не проблема, але я б хотіла не відчувати запах фарби після змиття.
Взагалом рекомендую цю фарбу, бо результат на фото💕
Коментарі (0)