𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Крем-флюїд для інтенсивної ревіталізації шкіри з вітаміном C

Це моє перше знайомство з українським брендом Hillary. Ділюсь своїми враженнями про крем-флюїд для інтенсивної ревіталізації шкіри з вітаміном C.

Засіб спеціально розроблений для покращення структурних функцій шкіри, освітлення, посилення природної бар'єрної функції епідермісу і захисту від негативного впливу зовнішніх факторів.

Стабілізована форма вітаміну С, яка являється головним компонентом, стимулює синтез фібрилярних білків, покращує колір обличчя і має антиоксидантну дію.

Крем випускається в картонній коробці.

Формат дуже цікавий і незвичний за рахунок висувного дозатору, я такий бачу вперше, ідея класна.

Об'єм: 30 мл.

Оформлення засобу дуже гарне і естетичне.

Крем представлений у флаконі з якісного пластику. Конструкція виконана таким чином, що повертаючи верхню частину, дозатор підіймається назовні. В такому положенні його можна зафіксувати, якщо повернути до характерного клацання. Такими ж легкими обертами він повертається в первинне положення. Працює справно.

Дозатор акуратно видавлює оптимальні порції.

Крем білого кольору, не густий.

Віддушка виражена слабо, вона більш нейтральна, десь віддаленого відчуваються нотки цитрусу.

Текстура крему приємна. На перший погляд тактильно може здатися навіть поживною як для кремово-флюїдного продукту, але насправді вона легка.

Завдяки своїй консистенції крем-флюїд гарно розподіляється. Одразу, коли його наносиш, то під пальцями прям відчувається насиченість текстури, але засіб швидко вбирається і зовсім не залишає після себе жирної плівки. Фініш природній, не явно матовий, але і без блиску, шкіра виглядає просто зволоженою, без зайвого сяяння. Це як раз те, що я люблю. Терпіти не можу крема від яких обличчя блищить, бо маю комбіновану шкіру, яка і так схильна до жирності, тому цей варіант підійшов ідеально.

Крем-флюїд не обтяжує, не створює парникового ефекту, відчувається дуже комфортно.

Він чудово зволожує і живить, пом'якшує шкіру, робить її на дотик гладенькою і ніжною.

Прекрасно підходить в якості бази під макіяж: тональна основа лягає бездоганно, без конфлікту. Крем не скочується.

На протязі усього дня обличчя виглядає з ним гідно, посилене вироблення себуму засіб не провокує.

Моя шкіра сприйняла його добре, крем-флюїд не викликав неприємної реакції (пори не забив, не спричинив появу висипів).

По всім характеристикам мені дуже сподобався. Крем-флюїд забезпечує якісний догляд, дарує ефективне зволоження, покращує еластичність і пружність. На рахунок освітлення нічого не можу сказати, бо зараз активно користуюся кислотними пілінгам, масками, падами і т.д., але моя шкіра цей крем полюбила. Він приємно вразив своєю якістю і ефектом.

Дякую за увагу