Alina_Demchenko

Pelart Laboratory Nourishing Night Cream : комфорт і нічого зайвого

В мене світла та чутлива шкіра і перші ознаки куперозу вже починають проявлятися. Може хвилююсь я завчасно, але вирішила що крем для чутливої шкіри явно не завадить.

Крем від pelart laboratory має гарне та міцне пакування. Баночка з товстого скла, має мінімалістичний гарний дизайн, а в комплекті йде маленький шпатель, завдяки якому використання буде більш гігієнічне. Текстура крему доволі густа, має легкий персиковий відтінок. Що до віддушки, то вона мається. Легка, пудрова, якщо хтось пам'ятає з дитинства сафору - от шось схоже в ній є, але не таке сильне і більш приємне. Аромат не заважає і не дратує. При розподілі по шкірі, крем легко наноситься і комфортно розподіляється по обличчю. Я б назвала його економічним в використанні

Засіб швидко поглинається, не залишає жирних слідів або липкості. Фініш цього крему - напівматовий. Крем не відчувається на обличчі і дає середнє зволоження, а інколи навіть легке, тому навіть в теплу погоду - він не дратував мене і не обтяжував шкіру.

Після використання засобу на постійній основі, я помітила що зовнішній вигляд шкіри став краще. Вона стала більш еластична та пружна, почервоніння - сходять швидше. Не дивлячись що в мене комбі шкіра схильна до жирності, інколи я відчуваю що цей крем надто легкий і тому я почала експерементувати з сироватками. І знаєте - не дарма. Крем наче підсилив кожну з них. Я ніколи не бачила що б вони почали так працювати за короткий час. Тож хочу поділитися враженнями про деякі комбінації.

• FarmStay All-In-One 76 Green Tea Seed Ampoule : з цим кремом, сироватка почала швидше підсушувати почервоніння, прибирати запалення. Якщо раніше для видимого ефекту від цього засобу потрібно 4-5 днів, то з нічним кремом, стан шкіри стає кращим вже на ранок. Прищі сходять швидше.
  • FarmStay All-In-One Honey Ampoule : в парі, вони дають ідеальне зволоження , прекрасно заспокоюють шкіру , сприяють швидкому загоєню ранок. В цій комбінації ці два засоби - наче створені один для одного. Сироватка додає додаткового зволоження, що інколи не вистачає засобу, а сам крем - посилює всі властивості в 2 рази так точно.
  • Pelart Laboratory Moisturizing Toner For Sensitive Skin : комбінація яка впринципі і планувалась виробником. Тонер додає додаткового зволоження шкірі, допомагаючи тим самим крему. Чесно кажучи прям супер дій від цієї комбінації я і не помітила.
  • Re.Care Exfoliating Face Toner. Тут теж відбулась справжня магія позахогварсом. По перше шкіра була ніжна як у немовля, по друге саме в цій комбінації, я на багато швидше прибрала червоні плями після прищів. Парадокс що в іншій комбінації тонера - я не побачила такого вау ефекта. А з цим кремом - так.

Після використання крему я можу сказати що: шкіра стала більш пружна, м'яка на дотик. Крем не викликає в мене нових висипань і не погіршує старі. З багатьма засобами моєї косметички він ідеально поєднується, як з тонерами і сироватками, так і з будь якими вмивачками. Мені цей крем сподобався і з трьох продуктів "абрикосової" серії що в мене є - ЦЕЙ НАЙКРАЩІЙ !!!Тепер розумію чого його радять косметологи.