Ензимна очищувальна пудра для жирної та комбінованої шкіри
Hillary Enzyme Balance Cleanser Powder
Ензимні пудри не так давно увійшли у мій догляд, але вже надійно у ньому закріпилися і зайняли особливе місце. Це один із самих м'яких та при цьому ефективних засобів для очищення шкіри, ретельного відлущення ороговілого шару і ще низки моментів, які позитивно впливають на стан епідермісу.
У Hillary представлені 2 види ензимної пудри. Для себе обрала підходящу під свій тип.
Пудра для жирної та комбінованої шкіри має ефективно очищувати, вирівнювати рельєф. Вона містить 2 типи ензимів рослинного походження, які розчиняють надлишкові ліпіди та мертві клітини, але при цьому не чіпають здоровий шар. Також у складі присутній органічний пробіотик, який виконує бар'єрну функцію і зменшує запалення. Ніацинамід регулює виділення себуму, має антимікро бні і протизапальні властивості, чудово допомагає проти висипань, а така амінокислота, як аргінін, сприяє зволоженню і захищає від зневоднення.
Продукт випускається в картонній коробці на якій міститься вся необхідна інформація.
Оформлення виглядає стильно, приємне для ока.
Флакон зроблений з пластика, має відкидну кришку. Формат зручний. Через невеликий отвір засіб висипається помірними порціями.
Що собою представляє ця ензимна пудра?
На вигляд - це мілкодисперсний гранульований порошок білого кольору. Вираженого запаху він не має, для мене нейтральний. По відчуттях у сухому стані він більше нагадує соду, але суттєво м'якший на дотик.
Ензимна пудра використовується на попередньо очищену шкіру.
Для маніпуляції необхідно взяти половину чайної ложки порошку і розтерти його у вологих руках.
У мене є ензимна пудра від іншого виробника і вона більше схожа на муку, її можна змішувати з водою прям у долоні для отримання емульсії. А ензимну пудру від Hillary треба саме розтрати у долонях для утворення кремової пінки, бо так вона швидко не розчиниться.
Дотримуючись рекомендацій виробника, в результаті виходить кремова емульсія.
При нанесенні на обличчя ніяких неприємним моментів немає, пудра не пече, не пощіпує і не подразнює. Процес комфортний у всіх сенсах.
Кремова консистенція легко розподіляється, після активного масажу на протязі двох хвилин змивається без проблем, швидко і повністю.
Моя шкіра після неї не червоніє, тільки що зовсім незначно може локально десь порозовіти на декілька хвилин і все.
По ефекту ензимна пудра приємно вразила. Вона глибоко очищує, ефективно видаляє ороговілий шар, вирівнює тон і рельєф, надає ідеальної гладкості. Шкіра після неї матова, пори значно звужені, а місцями навіть ніби "затерті" (звісно на певний час).
Ця ензимна пудра особливо сподобалась за ніжну, але ретельну ексфоліацію. Вона зовсім не агресивна, шкіру не пересушує, не провокує стягнення. На дотик обличчя м'яке, ніжне і немов відполіроване. Чорні цятки стають менш помітними.
Нарікань не викликала.
Дякую за увагу
Коментарі (0)