Олена В

Сироватка-філлер з направленою дією Q10 Експерт проти зморщок Nivea

Сироватка-філлер з направленою дією Q10 Експерт проти зморщок Nivea

Це мій останіій відгук на лінійку Q10.

Попередні відгуки:

на крем денний

https://club.makeup.com.ua/post/52521/

на крем нічний

https://club.makeup.com.ua/post/53738/

на крем під очі

https://club.makeup.com.ua/post/54142/

на маску

https://club.makeup.com.ua/post/53827/

на сироватку

https://club.makeup.com.ua/post/54271/

Тягла з відгуком, бо думала що все ж потоваришуєм. Але не вийшло.🤔

Для моєї шкіри (у мене нормальний тип) цей філер виявився надто щільним і масним. Повільно вбирається і залишає масний/жирний шар. Навіть за хвилин 15 він не повністю вбирається в шкіру. Можливо із-за надмірної щільності(плюс напевно якийсь алерген в сладі) він і викликав подразнення і висипання (разом із сироваткою цієї серії).

Сироватка-філлер з направленою дією Q10 Експерт проти зморщок Nivea

Аромат: досить виражений,косметичний. Навіть трошки нав'язливий. Але мені аромати Nivea дуже подобаються і цей не вийняток. Тому до аромату у мене питань немає.

Пакування: тоненький тюбік. Аплікатор зручний. Я не торкалась ним безпосередньо до шкіри при нанесенні, а наносила філер на пальчик (щоб було більш гігієнічно).

Колір: бананово-жовтий. Ніжний.

Текстура: щільна і масна. Текстура вершкового масла, як на мене.

Склад:

Містить 5% комплес з чистим коензимом Q10, пептидами Bioxifill® та антивіковими інгредієнтами, що проникають в шкіру та стимулюють виробництво власного колагену для боротьби з глибокими зморшками зсередини.

До речі, в перші дні користування я дійсно помітила, що мілкі зморшки менш помітними стали і так зраділа. Але щастя було не довгим. Так як почались висипи,то припинила користуватись філером на деякий час. Потім коли пройшло висипання, я ввела в рутину знову цей філер. Але знов почались мілкі висипи і почервоніння-і я вже осаточно припинила користуватись ним.

Я думаю, що в складі є для моєї шкіри якийсь алерген. Бо крім висипів були ще і червоні цяточки, і червоні плямки. Концентровано на зонах нанесення на щоках і біля носогубки. Тому безперечно це реакція на філер.

Віддам чоловікові,може йому підійде.

Aqua, Dimethicone, Glycerin, Dimethicone Crosspolymer, Methylpropanediol, Alcohol Denat., Coco-Caprylate/Caprate, Octyldodecanol, Dicaprylyl Ether, Silica, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Tapioca Starch, Ubiquinone, Pimpinella Anisum Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Panthenol, Pantolactone, Tocopherol, Sodium Cetearyl Sulfate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Citric Acid, Trisodium EDTA, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, CI 77891, CI 77491, CI 15985, Parfum

Висновок: філер думаю робочий, але може викликати алергічну реакцію.

Дякую за увагу!