Nastina

Braun Silk Epil-1

Braun Silk Epil-1

Чомусь в інтернеті мало відгуків на цю диво-річ. Раніше мала постійний клопіт з підбором бюджетного засобу для депіляції, а у висновку придбала один раз бюджетний епілятор і вже три роки не маю жодних проблем. І це Braun Silk epil-1

Зараз він коштує близько 1600 грн, в комплектації шнур для підключення до стандартної розетки, сам епілятор, насадка для чутливих зон та щіточка для очищення.

До речі, насадка представляє собою валик з великою кількістю пінцетів, що під час роботи висмикують волосинки. Епілятор досить шумний, під час роботи видає досить гелосне дзижчання.

Під час мого першого застосування, відчуття були максимально неприємні, адже пінцетники кожну волосинку скубали, я навіть не змогла повністю обробити одну ногу, настільки це було боляче.

Та потім я потроху звикла, із часом сама процедура стає не такою болючою, я приловчилася і вже за 30 хвилин обидві ноги готові. Не так давно я ще почала використовувати цей епілятор для прибирання волосків під пахвами, і це набагато краще від гоління, адже варто 5 хвилин потерпіти безперервне скубання, і отримуєш результат на кілька тижнів.

Звісно, після епіляції залишається почервоніння шкіри, тому можна ще зверху нанести якийсь заспокійливий крем або гель.

Braun Silk Epil-1
Braun Silk Epil-1

Ідеальний результат тримається пару тижнів точно, а потім починається нерівномірне відростання волосинок і щетини, як після гоління, точно не виходить, бо і волос не такий грубий відростає, і ще й порядок максимально розсіяний, де-не-де поодинокі волосинки.

Епілятор вже давно себе окупив, тож 10/10 від мене він отримує, рекомендую до покупки всім хто не боїться больових відчуттів і налаштований на результат!