Базове зволоження та відновлення захисного бар'єру шкіри в опалювальний сезон!
Jole Hydro Calm Serum
Привіт, красуні!
Кожного року, коли починається опалювальний сезон, моя шкіра починає страждати. Сухе повітря призводить до зневоднення та шелушінь, тому в цей період, єдині мої помічники - це термальна вода та різні зволожуючі сиворітки.
Український бренд Jole прекрасно зарекомендував себе, як виробник дійсно дієвої косметики, тому я залюбки протестувала їх зволожуючу сиворітку з центеллою, муцином равлика та пробіотиками.
Випускається Jole Hydro Calm Serum у скляному флаконі, об'ємом 30 мл. При регулярному нанесенні на шкіру два рази на день, сиворітки вистачить приблизно на пару місяців.
Дозатор у вигляді помпи робить використання сиворітки не тільки зручним, а і гігієнічним, бо ви можете бути впевненими, що жоден мікроорганізм не потрапить всередину пляшечки.
Мені подобається, що у засобів бренду Jole - зрозумілі і якісні складники, тож не обов'язково бути хіміком, щоб зрозуміти, що ти мажеш на своє обличчя.
Всі корисні компоненти (а це центелла азіатська, масло ши, гіалуронова кислота, та інші рослинні масла і екстракти) знаходяться на самому початку списку складу, тому ми можемо зробити висновок, що їх концентрація максимальна.
За текстурою сиворітка нагадує легкий гель-крем.
Вона дуже легко розподіляється по обличчю, і також швидко всмоктується.
Вираженої віддушки немає, за що від мене окремий лайк!
Мені 31 рік, і я маю сухий тип шкіри. Нещодавно я розповідала, що після сиворітки з ніацинамідом від La Roche-Posay Mela B3, в мене на щоках з'явилися невеличкі висипання, тож я зараз активно з ними борюся.
Сказати, що Jole Hydro Calm Serum робить якісь супер дива і спецефекти - ні. Ви наносите сиворітку, вона вбирається, ви наносите крем, і наче все.
Але, я помітила, коли в мене були роздратовані ділянки на шкірі, сиворітка якось їх заспокоювала, і почервоніння проходили набагато швидше, ніж звичайно.
Після нанесення, вона не залишає ніякої ні жирної, ні липкої плівки, і не створює парникового ефекту. А це означає що?
Це означає, що вона не буде забивати пори і не буде провокувати висипання.
Jole Hydro Calm Serum - це класна базова зволожуюча сиворітка, яка підійде і підліткам, в якості основного догляду, для нормалізації мікрофлори на обличчі, так і дівчатам "30+", як денний засіб для заспокоєння шкіри після нічних активів.
Мені сподобалася ця сиворітка, і вона чудово вписалася в мій щоденний ритуал.
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)