Pilirina 💛💙

Гіперзволоження: працюючий чи посередній крем?

Гіперзволоження: працюючий чи посередній крем?

Обожнюю продукти від Joko Blend, які продаються буквально скрізь, майже у кожному і офлайн, і онлайн магазині. Це переваги, які для багатьох виявляються вирішальними у прийнятті рішення щодо купівлі засобів цього бренду. Але якщо тема йде стосовно крему, то про нього треба знати хоч щось і я вам підкажу чому саме варто його придбати. Спойлер: у нас із цим зволожуючим кремчиком любов тривалістю два місяці і я буду його дублювати, хоча, скажу відверто, спочатку трохи скептично була настроєна щодо цієі баночки.

Перше, на що хотілося б звернути увагу - текстура. Коли вперше відкрила баночку із застиглим верхнім шаром консистенції, подумала, що вона буде надто щільною для моєї комбінованої шкіри. Але коли ткнула туди пальцем і нанесла на шкіру, тактильно відчула, що ми подружимося, бо всі ж ми вже розумні дівчатка і розуміємо, що навіть жирну шкіру треба зволожувати.

Може перегну для когось, але за відчуттями я могла б порівняти Aqua Glow з Vichy Mineral 89 Rich про який вже писала свій відгук:

https://club.makeup.com.ua/post/51894/

Але, звісно, є різниця в текстурі (Vichy більш легка, таюча), ефекті пролонгації та у ціновій категорії. Складові звісно ж різні, копатися та порівнювати не буду, бо говоримо про сам ефект зволоження.

Крем за відчуттями, як розтанувше на сонечку масло, коли розтягується по шкірі. Він дійсно тактильно схожий на Vichy Mineral 89, але той трохи легший. Іноді закрадається думка, що моя шкіра всю банку б зʼїла, настільки він комфортний в миттєво поглинається, лишаючи на ній трендовий глоу-ефект зволоженості, яка зараз асоціюється з доглянутістю. Причому навіть найщільніша тоналка, а ними я користуюся щоденно, лягає зверху нього рівномірним шаром і це все виглядає естетично красиво.

На фото показую результат зволоження без фільтрів:

Ну і як же без активів? 🤷‍♀️

Крем збагачений гіалуроновим комплексом, який дійсно глибоко зволожує шкіру. З ранку до пізнього вечора потреби у додатковому зволоженні не виникає. Мені зажди цікаво було дізнатися навіщо у складові додають амінокислоти. Іноді навіть цінники на люксові засоби заставляють відкрити рота від здивування коли на пакуванні вони зазначені як головний актив. Як виявляється, ці кислоти допомагають відновити природний баланс шкіри, забезпечуючи її необхідними поживними речовинами та стимулюють вироблення колагену, роблячи шкіру більш пружною та молодою. Ще тут є сквалан, відомий своїми зволожуючими властивостями, він забезпечує глибоке зволоження без жирного блиску та допомагає утримувати вологу, роблячи шкіру м'якою та шовковистою на дотик. Комплекс керамідів та фосфоліпідів Ceramide Complex CLR відновлює бар'єрну функцію шкіри та запобігає втраті вологи. А тепер зверніть увагу, що абсолютно всі активи направлені саме на зволоження шкіри! Ну звісно крем буде працювати на максимальній потужності! ☝️

Я абсолютно всім обовʼязково рекомендую хоч раз спробувати цей зволожуючий крем Aqua Glow від Joko Blend, бо його регулярне використання дійсно допоможе вирівняти текстуру та класно зволожити шкіру. Я бачу від нього результат! Особливо люблю плюсувати до нього сироватку з тієї ж серії, бо відчуваю потім гіперзволоження та насичення шкіри. Взагалі вважаю всю блакитну лінійку Aqua Glow у бренду дуже вдалою. Це беззаперечно хіт у Joko!

А вам подобається Aqua Glow? Як враження? Які засоби стали улюблені?