Незмивний засіб для зволоження та наповнення волосся
Mirella Professional Hair Factor F Filling Leave-in Moisturizer
Цей засіб придбала за порадою свого перукаря. Вона працює на італійській косметиці і дуже його хвалила.
Незмивний догляд для мене обов'язковий і важливий етап. Особливо полюбляю різні кремові спреї. Я маю освітлене і пошкоджене волосся, яке потребує інтенсивної до себе уваги, а за описом незмивний засіб від Mirella - як раз те, що мені було необхідно.
Пластиковий флакон оснащений дозатором, натискається легко, видає невелику кількість.
На вигляд це напівпрозора емульсія-флюїд, не густа, має легку текстуру.
Аромат приємний, ненав'язливий, пахне кокосом, з зовсім легкою солодинкою. На волоссі запах надовго не затримується.
Засіб можна використовувати як на вологе, так і на сухе волосся. В обох випадках працює він гарно, та частіше всього я наношу його одразу після миття перед сушінням феном.
Ця незмивашка має одну особливість нанесення: невелику кількість треба спочатку розтерти у долонях, а потім наносити вже на пасма. В процесі цієї маніпуляції (розтирання) емульсія набуває білого кольору, немов стає кремовою.
Вологе волосся засіб допомагає розплутати, суттєво полегшуючи розчісування.
Що стосується самого ефекту, то мені він подобається. Незмивний засіб чудово зволожує, живить, приборкує розпушеність, надає додаткового блиску, робить волосся на дотик більш еластичним, шовковистим і гладеньким. З ним воно виглядає краще, значно доглянуто.
Волосся не обтяжує/не бруднить. Якщо наносити на сухе, то поглинається швидко.
Я розподіляю його від середини довжини, приділяючи особливу увагу кінчикам.
Результатом задоволена, бо його видно вже після першого використання. Волосся стає наповненим, зволоженим і сяючим.
Дякую за увагу
Коментарі (0)