Що я роблю, щоб надурити гене тику?
Або як я намагаюсь відростити волосся
Тут буде великий допис про моє кучеряве волосся і боротьбу з генетикою.
Моє волосся кучеряве і дуже сухе І справа в тому, що імовірно генетично закладено, що я маю максимальну довжину волосся по плечі. Але тут буде, як я намагаюсь боротись з цим.
Моя максимальна довжина(коли волосся уже закручене)- це десь по плечі, звісно у мокрому стані воно довше, але тут ще грає роль різна довжина. Тобто сзаду воно ніби взагалі не росте, а спереду також має різну довжину. А густоти майже немає, тобто воно світле і склоподібне.
Зараз я не роблю стрижку, бо навіть маленьке "підрівняти кінці) залишиться на голові трьома волосинами. Я намагаюсь відростити ще хоча б сантиметрів 5-7 щоб нарешті підрівняти це. І далі буде, що я для цього роблю.
Тут прикріпляю фото у різних ракурсах і з різним світлом.
Вітаміни
Так як я маю анемію і це також впливає на стан волосся, то я приймаю залізо, але на фото його немає, бо поки я маю перерву.
Але біотин я намагаюсь приймати часто, у дозуванні 5000 або 10000.
Також вітамін д3, омегу 3 та комплекс hair, skin, nails. Я перепробувала більшість таких комплексів і якимись задоволена, а якісь виявились пустишками.
Також буду приймати b12 та кальцій.
Дисклеймер: приймайте вітаміни тільки після консультації з лікарем!
К18
Це баночка на яку я по лагаю великі надії і помітила їх з першого використання. Але про це буде великий допис.
Це продукт для відновлення волосся з запатентованою технологією K18Peptide. Тобто він відновлює пошкоджене волосся на молекулярному рівні і аналогів йому немає.
Схожий за дією олаплекс, який я використовувала 2 рази, але я його не зрозуміла і хочу спробувати колись ще щоб більш перевірити його дію.
К18 замінює кондиціонер/маску та незмивашку. Він повинен зробити волосся еластичним, міцним та дати йому здоровий вигляд.
Пілінг
Пілінги я використовую завжди уже роки 3. Тобто 1-2 рази на тиждень я використовую або ензимний або сольовий або скраб. Це очищує шкіру голови і дає можливість рости новим волоскам. Також стимулює цей самий ріст волосся. Це мій мастхев.
Тоніки та різні засоби для росту волосся
Тут не буде фото, бо зараз у мене перерва з цими засобами і наступний я ще не обрала.
Але я маю досвід з тоніками weleda, some by mi, ordinary, dr.forhair, inkey list та іншими менш популярними.
Мені подобаються всі вище названі, але зараз я намагаюсь зрозуміти, що підходить мені краще пептиди чи розмаринова олія. Але від цих засобів я дійсно бачила ріст волосків.
Кінець
Обламування волосся через непідходящий стайлінг також розглядається. Тому зараз я підбираю і його. Але вітаміни і догляд за шкірою голови також невідʼємна частина цього всього. Тому зараз я ніби знову починаю цей шлях і сподіваюсь нарешті побачити на голові шевелюру😂
Тому якщо ви бачите дівчат з тонким, склоподібним волоссям, то не смійтесь над ними і не попрікайте їх цим. Нам ітак важко з цим живеться. Тому бажаю всім здорового волосся🫶🏻
Коментарі (0)