lyuba_belllaaa

Де ти був раніше, Сrumb крем для рук Cherry & Santal?

Де ти був раніше, Сrumb крем для рук Cherry & Santal?

Одного разу спробувавши українські бренди, вже не можу зупинитись. І крем для рук то моя улюблена категорія, досить безпечно тестувати (бо з обличчям я не така рішуча і ризикова 😆) та і дешевше пробувати.

Отже, малюк крамб знаходиться у зручній металевій тубі, має кільце для брелоку. Всього 20 мл, але крем дууже економічний (для порівняння, мій dotyk https://club.makeup.com.ua/post/49903/ використовується знааачно швидше 🤨). Упаковка супер стильна, через неї і звернула увагу на продукт.

Склад максимально потужний і натуральний, з вітамінами і маслами:

Water, Cetearyl Wheat Straw Glycosides, Oryza Sativa (Rice) Germ Oil, Persea Gratissima Oil, Butyrospermum Parki (Shea Butter), Theobroma Cacao Seed Butter, hamamelis virginiana (witchhazel) leaf extract, lecitin, xanthan gum, panthenol, tocopherol acetate, glyceril linoleate, diatomaceous earth, phenoxyethanol, capryly| glycol, disodium edta, glyceryl caprilate, Cetearyl Alcohol, Benzoic Acid, benzyl alcohol, sorbic acid, Allantoin, fragrances.

Але що мені продало цей крем, так це його запах.

Уявіть, краплю у 1-2 мілілітри, яка огортає вас запахом свідої солодеої вишні, лікеру, горіхів. Запах тримається досить відчутно до 2 годин, якщо наношу на ніч то зранку ще злегка його чую 😍 Такий осінній і затишний!

Піраміда аромату: вишня, сандал, мигдаль, кедр, боби тонка, лікер.

Чесно, зависла хвилин на 20 тестуючи всі можливі аромати - і обрати було дуже складно, всі класні.

Дія: класне, не поверхневе зволождення. Зазвичай восени я мазюкаю руки після кожного миття рук, але цей крем дозволяє робити це лише 2-3 рази на день. І віе дууже економічний. Додала свотчі, як він вирівнює і навповнює шкіру.

Тепер я не забуваю мазати руки і мені не потрібно перекладати улюблений крем з сумки в сумку, і звісно щодня його забувати 😆 Ключі забути важче, тому крем завжди під рукою.

Чесно, ціна досить значна для 20 мл малюка - але я купую українські бренди не для того щоб зекономити. Крамб стартував виробництво восени 2022 (так, ми мабуть єдина країна де у рік початку війни люди мають віру та сміливість запускати нові марки косметики 👏) і працює на якісній сертифікованій сировині. Цікаво спробувати ще продукти бренду!

Чули про такий бренд? Які ще кльові українські марки порадите потестувати?

Де ти був раніше, Сrumb крем для рук Cherry & Santal?
Де ти був раніше, Сrumb крем для рук Cherry & Santal?
Де ти був раніше, Сrumb крем для рук Cherry & Santal?