Антипестик, який не сушить шкіру
Перевірено роками
З антисептиками бренду я знайома вже з початку їх випуску, а це практично кінець 2020 року. Перший антисептик який я спробувала був "Thousand Wishes", як зараз пам'ятаю його приємний, солодкуватий аромат 🥰
Тоді був пік (ех ... в основному не через власне бажання, а через крайню необхідність) використання антисептик і великий попит на них. Гадаю більшість з нас перепробували їх у чималій кількості, різні аромати і що дуже важливо, аби вони не сушили шкіру рук.
Серед усіх антисептиків, що я тоді перепробувала, від Тінк були найкращі (враховуючи ціна-якість). Тож відтоді я беру тільки їх антисептики.
Антисептичний гель - "Rainforest Spirit"
Даний антисептик знаходиться в компактній, доволі вузенькій баночці. В сумочку, рюкзак і навіть у кишеню класти зручно👌🏻
У складі він містить екстракт алое вера, олію чайного дерева і жовтенькі гранули з вітаміном Е (вони швидко розчиняються у долонях і не фарбують шкіру).
Кришка формату фліп-топ, гарно відкривається (навіть якщо у вас короткі, або навпаки дуже довгі нігті) і при цьому надійно закривається (ніде не проллєт ься).
Консистенція, аромат, колір та ефект ⬇️
Консистенція гелева, легенька, добре розподіляється і поглинається буквально за 1 хвилинку. Мені вистачає нанести 1-2 краплини (як на фото) в долоні для застосування.
Колір напівпрозорий з зеленим підтоном.
Аромат в баночці мені нагадує 2 сорти ківі 🥝 поєднанні між собою - зелене ківі та ківі голд (те що солоденьке). Аромат у Тінк як завжди 10/10, щоб це не було.
При нанесенні на шкіру перші 30-60 секунд відчувається спиртова віддушка (що характерно для антисептику), а після поглинання я відчуваю на долонях аромат кавунової жуйки 😋 Він ненав'язливий і його чутно, коли підносити руки до носика.
Ефект:
Завдяки вмісту спирту і додатковим компонентам (алое вера та природньому антисептику - чайному дереву) він надійно захищає шкіру від мікробів та бактерій. Зволожує та пом'якшує шкіру, не викликаючи відчуття сухості чи стягнутості.
❕Не лишає липкості після застосування. І дуже економічний у використанні.
Повторюся, антисептики Тінк дуже класні і загалом це потрібна річ у кожні сумочці (і не тільки). Тому так, дуже їх раджу 💚
Коментарі (0)