Якщо нема ніякої різниці, то навіщо платити більше?
Relance Almond Oil + Bergamot Extract Hydrophilic Oil
Привіт, красуні!
Знову я затарилася своєю улюбленою гідрофільною олією, тому що на Мейкапі зараз діє чудова акція: "1+1=3".
А це означає, що вартість 300 мл олійки, якої вистачить мінімум на пів року щоденного використання, всього 440 грн, що значно бюджетніше в порівнянні с корейськими аналогами.
В мене як раз закінчується остання пляшечка, тож я вирішила поповнити запаси.
Relance - це український бренд, який, я так розумію, виготовляються на замовлення Makeup. Я пробувала від них ще і тонер, але він мені взагалі не зайшов, а от гідрофільна олія - справила приємне враження.
Хоч пакування і виглядає дуже естетично, мені взагалі не подобається ця скляна важка тара, яка може розлетілися на маленькі шматочки, і розбити, наприклад, умивальник.
Я одразу пелеливаю цю олійку у свою зручну пластикову пляшку з дозатором.
Гідрофільна олія сама по собі доволі густа, але тим не менш, вона легко справляється як з денним макіяжем, так і з більш насиченим вечірнім.
Вона має досить специфічний аромат ефірних масел та бергамоту, але, якщо чесно, цей запах мені подобається.
Олійку треба наносити сухими руками на сухе обличчя, і плавними масажними рухами - розчиняти макіяж.
Єдине, з чим вона не справляється - так це з термо-тушшю, проте, наскільки я знаю, майже жодна гідрофільна олія не здатна її розчинити.
Після того, як ви повністю розподілили засіб по шкірі, треба додати трохи теплої води, щоб олійка почала емульгувати, і перетворюватися на молочко.
Не треба намагатися одразу змити олію з обличчя, їй потрібно дати час, щоб повністю прибрати забруднення на обличчі (і це не тільки про декоративну косметику, а це і про очищення від СПФ та шкіряного себуму).
Наостанок, треба добре вмитися теплою водичкою, і використати або гель, або пінку для вмивання, щоб прибрати остаточно залишки олії.
Все! Шкіра чиста і готова для нанесення наступного догляду.
Для мене Relance Almond Oil + Bergamot Extract Hydrophilic Oil нічим не гірша за більш дорогі гідрофільні олії, тож я не бачу ніякого сенсу переплачувати.
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)