Алла

Як через мій подарунок ледь не розлучилася подруга...

Як через мій подарунок ледь не розлучилася подруга...

Зі мною стався справжній треш)

Але про все за порядком. Я йшла в гості до подруги, її чоловік служить, тому більшість часу вона проводить сама. Щоб не йти з порожніми руками, взяла з собою аромадифузор Tobacco Flower & Oud.

Вручила подарунок, який дуже сподобався. Ще б пак. Стильне сіре мінімалістичне пакування та неймовірний аромат, який однозначно підходить для осені. Такий солодкувато-димний.

Подруга, надихнувшись моєю розповіддю про театр, гардероб і вхід до помешкання (дивись попередній пост), теж поставила мій подарунок в передпокої.

Ми випили по чашці "осіннього супу", потім ще по одній, попліткували і я повернулася додому.

Наступного дня дзвонить подруга. По її голосу я відчуваю, що щось не те. Вона каже: "Не знаю, сміятися чи плакати, слухай, що сьогодні сталося."

Якщо коротко, то в її під’їзді, тільки поверхом вище, живе подруга її свекрухи. Вранці вона проходила повз квартиру моєї подруги і подзвонила до свекрухи зі словами: "Від твоєї невістки зранку вийшов чоловік з таким приємним ароматом... Вона що, твого Сашка вже кинула?" Звісно свекруха подзвонила до моєї подруги з претензіями, а та не могла зрозуміти, що відбувається.

Містечко в нас маленьке, і свекруха на всіх парах прилетіла до квартири моєї подруги. Далі пряма мова:

- Залітає свекруха в квартиру, набирає повні груди повітря і ... міняється в обличчі прямо на очах. Вона бачить аромадифузор!

Добре, що все закінчилося добре. Але мій подарунок подруга переставила до своєї спальні, щоб його аромат не вибивався за вхідні двері)))

Це запах дійсно чоловічий, як на мене, але це не означає, що його не можуть використовувати жінки у себе вдома) Він має аромат дорогого парфума, нотки диму, шкіри - це збуджує підсвідомість і водночас дарує відчуття затишку та спокою.

Отже, за традицією, що обіцяє виробник:

Бренд: avenue des parfums

Серія: home

Тип аромату: деревинні, східні

Початкова нота: Кардамон, Шафран

Нота серця: Пачулі, Троянда

Кінцева нота: Амбра, Боби тонка, Ваніль, Тютюн

Об'єм: 100 ml

Прем’єра аромату: 2023

Класифікація: нішева

Країна ТМ: Україна

Зроблено в: Україна

Склад:

Alcohol Denat, Limonene, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, 3-(4-methoxyphenyl)-2-methylpropanal, Octahydro-methoxy-tetramethyl-methanoazulene, 1,3-benzodioxole-5-carboxaldehyde, 2,6-dimethyl-7-octen-2-ol, 2-methoxy-4-propylphenol, 3-(4-tert-butylphenyl)-2-methylpropanal, Cinnamaldehyde, Trans-anethole, Alpha-pinene, D-limonene (r)-p-mentha-1,8-diene, Beta-caryophyllene, Ci 77491

До речі, після того, як подруга розпакувала і поставила у себе цей аромадифузор, я з перших же його нот пошкодувала, що подарувала саме його. Це однозначно мій аромат, дуже схожий на Franck Boclet Cocaїne, мій улюблений осінній парфум.

Тому доведеться замовити собі ще один ;)

Як через мій подарунок ледь не розлучилася подруга...
Як через мій подарунок ледь не розлучилася подруга...
Як через мій подарунок ледь не розлучилася подруга...
Як через мій подарунок ледь не розлучилася подруга...