Olena_

Позитивний парфум з ароматом солоденьких мандаринок.

І знову привіт, сьогодні пишу про четвертий аромат з добірки у луксі з заголовком "Тисяча і одна ніч", і знову аромат від бренду Lattafa Perfumes під назвою Ekhtiari. Кому цікаво ось попередні дописи з цієї добірки: https://club.makeup.com.ua/post/54767/, https://club.makeup.com.ua/post/47682/ і https://club.makeup.com.ua/post/47634/.

Цей аромат в мене з'явився так як шукала аналог аромату від Jour d'Hermes Absolu Hermès, в інтернеті натрапила на інформацію що ці два аромати схожі між собою, ціна бюджетна тому вирішила ризикнути і придбати відразу повномірний флакон.

Ноти які дає нам фрагрантика.

Верхні: Мандарин, Фрукти.

Середні: Жасмин, Гарденія.

Базові: Мускус, Ваніль, Боби Тонка.

Протестивши аромат після приїзду я дещо розчарувалася, так аромат в тому напрямку як і аромат від Hermès але щось мені в ньому не вистачало, здався мені зовсім простеньким але я знаю що араби дуже полюбляють відпочинок тому вирішила пока залишити його в спокої). Підхід до нього робила на протязі місяців п'яти і в результаті я вирішила його продати разом з тими ароматами з якими я так і не потоваришувала. Я не тримаю аромати в своїй колекції якщо я ними не користуюся. Коли нарешті дійшли руки щоб пофотографувати свої флакони на продаж і послухати їх наостанок перед продажем, щоб впевнитись в правильності свого рішення, черга дійшла і до цього аромату.

Діставши його з коробки і послухавши я була приємно вражена, аромат зробився дифузним і я стала відчувати в ньому всі інші ноти, не тільки цитрус, пройшло на той час з моменту покупки не меньше семи місяців як він відпочивав, так не мало але воно було варто того.

Отже про що цей парфум. Я дуже добре тут відчуваю аромат мандаринів тих солоденьких з яскравою оранжевою шкіркою, які ви щойно почистили поки на столику стоїть і остигає ваш чорний, ароматний кріпко заварений чай. Чай доречі теж солодкий але в міру, думаю цю солодкість дають боби тонка. Ноту жасмину теж відчуваю, хоча коли приїхав аромат я розуміла що є якісь білі квіти але спочатку не зрозуміла які саме, поки не подивилася повторно в піраміду аромату, мускус тут також не нав'язливий все в міру. Аромат загалом звучить збалансовано, присутня і стійкість і шлейф. Стійкість на одязі до прання на шкірі години чотири точно відчуваю.

Щодо схожості з ароматом від Hermès ( придбала все ж таки повноцінний флакон), так вони безумовно в одному напрямку завдяки цитрусам, але при паралельному затесті все ж таки Ekhtiari більш солодкавий і звучить м'яко, позитивно але не дешево. Ви нікого ним не придушите, буде доречний як і в офісі так і на прогулянці. Аромат Jour d'Hermes Absolu звучить більш іскристо на початку, не такий солодкий і в ньому присутня якась арістократичність і інтелігентність, звісно шлейфовість і стійкість в ньому більша але і ціна...

В завершення хочу сказати що і той і той аромат ношу з задоволенням і в різні сезони.

Дякую всім за увагу і до зустрічі.