Vikulyk

Підготовка до літа. Продукти, які зачепили і продукти, які засмутили

Підготовка до літа. Продукти, які зачепили і продукти, які засмутили

От тут реально буває хочеться ідеалу, адже багато багато недоліків стає помітно.

В пошуку засобів полегшення життя в спекотний період мене чекало немало невдач, але все ж було і багато доброго.

Підготовка до літа. Продукти, які зачепили і продукти, які засмутили

Я не люблю сонце і воно мене. Завжди дуже важко давалась засмага, я довго мучила себе, але з часом зрозуміла, що воно того не варте. Користуюсь такими засобами цілий рік, це справжня палочка-виручалочка. Евелін взагалі колись брала безліч разів, вона дуже класна за свою ціну, Біленда теж хороша, тому автозасмага, то дуже крута річ, рекомендую.

Це той пілінг, коли шкіра стає наче в немовляти, хоче навіть і дитина немає настільки чутливих ніг і це повний жах! Незнаю, про що думала, коли це купляла, гіршого важко придумати. В мене шкіра була аж зморщена, облазила декілька днів, я ходила як змія, тож довелось взувати кроси. Там такі термоядерні кислоти, що потрбіно кожен вихід на вулицю добре обмазувати стопи напевне місяць часу, що теж незручно.

Згодом шкіра стає ще гірша, ніж була.

Принцип дії в тому, що ви вдягаєте такі наче шкарпеточки і носити стільки часу, як зазначено в інструкції і отримуєте от такий от жах...

Тому подібного роду продукти мимо мене навіки.

Це просто чудові серветки, які дуже гарно працюють. Також ціна напрочуд приємна, думаю не варто платити більше, бо вони прекрасні

Влітку дуже люблю використовувати саме гелеві текстури, адже зволоження потрібне завжди, а витримати в +30 на собі поживний крем мені не під силу. Гель від Kiehls дуже подобається в цьому плані, він круто вбирається і є відчуття зволоження.

В мене відчуття, ніби Hada Labo Koi-Gokujyun UV White Gel SPF50+, працює гірше ніж з Clinique з меншим рівнем захисту. Скажу, що саме 2-ий досить легкий і приємний у користуванні, купляла не один раз.

Pharmaceris S Sun Body Protective Sun Lotion for the Body SPF 30 теж дуже комфортний сонцезахист, але вже для тіла, він рідкий і легко поглинається.

Avene After-sun Repair Creamy Gel, трохи вшоці з ціни еммм...

Якщо не про це, то дуже люблю його, який він приємний і чудово полегшує страждання, якщо вам не пощастить і ви отримаєте опіки, то це хороший рятівник, але я так люблю текстуру і аромат, що користуюсь без приводу цим кремчиком.

Свіжі аромати, які ідеально підійдуть на літо, думаю мій фаворит Chanel)

От я і поділилась своїми літніми секретиками, всім спасибі за увагу, надіюсь комусь знадобиться, адже до відкриття літнього сезону дуже мало часу.