Улюблене всіх дівчат, розпаковка з MakeUp.
Обіцяю собі тут не пропадати , але виходить як виходить 😂 За час моєї відсутності вже 3 посилочка, але я всі зняла. Бо сама люблю переглядати відео розпаковок , тому і не могла вас залишити без цього , можливо буду для когось корисною 🤗
Я так любл робити замовлення онлайн, тому,що в магазинах мене напрягаюсь консультанти , я знаю , що то їхня робота , але все ж . Коли до тебе кожен інший підходить запитати чи мені потрібна допомога я трохи нервую, і нервую коли за мною ходять як будто я щось планую вкрасти 😂
Бо для мене це час який можна провести в тиші , в спокої, вибираючи щось , і без дитини , бо в таких випадках чоловік з дочкою чекають мене в іншому місці, бо мамі треба час на одинці, а тут продавці 🤪
Тому , коли засинає моя дитина , настає мій час , час коли я з радістю витрачаю кошти , і совість мене не мучить , бо це моя терапія 🥰
Тому далі трішки детальніше розповім , що замовила в цей раз , можливо буду комусь корисною 🤗
Фарба для волосся від L’Oréal Paris.
Хороша якісна фарба яка добре зафарбовує сивину , купувала для мами. хороша ціна відповідає якості .
В наборі має все що потрібно .
La Roche-Posay Cicaplast відновлюючий бальзам .
Цей крем замовляла для сестри так як вона користувалась моїм декілька раз і їй сподобалось .
Swiss Energy Вітаміни "19 вітамінів і мінералів"
комплекс вітамінів для вагітниХ , але ні я не вагітна , але завжди важаю , що саме комплекси для вагітних мають хороший збалансований склад всього.
Тому вирішила взяти саме ці , відгуки хороші.
А взяла по тій причині , бо мені здається , що я скоро облисію, в пене після народження дитини нп випадало волосся так як зараз воно випадає , це якійсь жах , тільки надія на ці вітаміни .
Подарунок від Swiss Energy дитячий мультивітамінний комплекс для дітей та милий дитячий годиник.
І це так класно , купуєте хороші вітаміни і, ще в подарунок отримуєте вітамінки для ваших діток , я свої відала для хрещеника, тому всі задоволені 🥰
✨
Ось така невеличка посилочка але з всім , що потрібно 🤗
отримала швиденько, зробила замовлення і на наступний день вже до обіда отримала ☺️
Коментарі (0)