getejra

Сьогодні у нас осінній бал

Так як сьогодні чарівна M O N D✨ святкує свої "18" (стала цифра за замовчуванням) - у нас в клубі буде королівський бал. На ньому мають бути присутні осінні королеви, але впевнена, що і шахова пройде дрес-код, особливо якщо захопить з собою трохи жовтого листя 🍁

Чарівний скорпіончик, прекрасно дівчино, я вітаю тебе з цим чудовим днем та бажаю щоб в житті було все збалансовано як Інь та Ян! Щоб ти грала легко та вигравала цікаво! бажаю щоб фігури в твоєму житті "ходили" лише по правилах. Люблю читати твої виважені стилістичні дописи - тому бажаю ще більше цікавої косметики, щоб ми могли насолоджуватись ними!

я впевнена, що ви навіть не сумнівались, що і тут буде кіц - як же ж без нього, коли тут стільки листя, фігурок 🤣

Не судіть строго якість моїх "фентезійних" мейків - це лише третій, який я роблю в своєму житті, а враховуючи, що я фарбуюсь раз в місяць і то для клуба - маємо що маємо 🙃 ну і трохи відхилилась від заданої теми 🙈, бо мене ще з школи так забембали ті королеви осені, підготовка до них, яку треба було впихнути між домашніми завданнями та тренуваннями - що в мене трішки тіпається око від жовтого, золотого, листя, жолудів та каштанів 🤣

Заради королівського мейку я нарешті розпакувала королівську нюдову Деноночку та зняла з дзеркала плівку. Вона чарівна, але не супер пігментована. я пробувала у подружки glam та retro - там пігментація, мабуть, втричі сильніша, і я наносила їх на базу від ламель. також використала тон він Tarte, туш чорну скайхай, підводку від гламбі Ice Cream - ну от справді як морозиво: занадто прозора та не пігментована, тепер в пошуках чогось більш насиченого, бо її заледве видно. також чорнe підводку від нікс, тілесний олівчик від Essence, румяшки ламель 403 та хайлайтер Bell.

На фото присутні не всі засоби, тому що кіт зафутболив їх під морозилку в процесі, деякі ще не дістала 🙈, але додала всі в "використані".