Dasha_Batalova

Теплі ноти літа серед осінньої буденності

🍂 Осінь за вікном, а в квартирі літо, затишок і тепло ☀️

Коли за вікном падає листя й дощ стукає в шибки, у моєму домі панує надзвичайна атмосфера завдяки новенькому аромадифузору від Avenue des Parfums. Цей бренд уже остаточно "оселився" в моїй оселі, ставши частиною мого домашнього простору, і я не уявляю, як жила без нього раніше. 🌸

Це вже не перший мій вибір від цього бренду, і щоразу він дарує більше, ніж просто аромат. https://club.makeup.com.ua/looks/48319/

Це справжнє занурення у спогади, емоції та особливий стан гармонії. Коли гості заходять до нас, вони завжди питають: "Чим так смачно пахне?"

І в ці моменти я вкотре переконуюсь, як важливо, щоб дім мав свої особливі аромати. Мені хочеться, щоб кожен куточок був наповнений атмосферою, яка налаштовує на спокій та відпочинок. До речі, Лола теж зацінила аромат, адже, коли я робила фото, вона вперто сиділа і нюхала) Фото для настрою)

Цього разу я обрала аромат Fruits & Chrysanthemum, і він одразу підкорив моє серце. У ньому є все, що я люблю: соковитість літа, легкі квіткові відтінки й відчуття затишку. Кожен вдих переносить у часи, коли життя наповнене теплом і сонцем.

🍊 Перша нота — яскравий апельсин із нотками яблука й ананаса. Легкість і екзотичність у кожній краплині створюють відчуття свіжості.

🌼 Серце композиції — хризантема, що надає аромату витонченість і тепло. Поруч із нею — ніжний жасмин і троянда, які огортають простір жіночністю й чуттєвістю.

🌿 Фінальна нота — білий мускус, який дарує відчуття гармонії та внутрішнього спокою. Він тримає цей букет на грані елегантності й затишку.

Цей аромат — ніби обійми, які зігрівають у холодні дні. Найприємніше, що інтенсивність легко регулювати кількістю паличок, а якщо їх час від часу перевертати, аромат розкриватиметься ще довше й повніше. Він звучить не одноманітно, а розвивається з часом, що додає ще більше чарівності тадомашньої магії.

Мені також подобається, що Avenue des Parfums пропонує аромати під конкретні кімнати — це значно спрощує вибір.

Мій настрій із Fruits & Chrysanthemum:

• Радість від кожного моменту
  • Відчуття затишку та внутрішньої гармонії
  • Ностальгія за літніми днями, які завжди залишаються з нами

Цей аромат залишився в моєму домі як ще одна частинка мого простору. І тепер, навіть у найлютіші осінні дні, мій дім пахне літом і щастям. 🌸