Засіб від натертостей шкіри ніг Shelly
Геніальна річ для тих, кого постійно натирає взуття
Якби ж я знала про тебе раніше! Для мене переходи на нове взуття (крім кросівок) в іншому сезоні - це постійна проблема. Босоніжки, балетки, лофери, броги - які б вони зручні не були, але в кожного ніжки різні, і все таки при тривалій ходьбі є зони, які будуть муляти і натирати 😤
Що я раніше тільки не робила, про пластирі я взагалі мовчу. Я наніч наносила рицинову олію на внутрішню сторону взуття, щоб за цей час шкіра хоч трошки розм'якла та зранку теж наносила на ноги. Воно рятувало на деякий період, але все одно все закінчувалось мозолями.
І ось тут в любих Shelly вийшов засіб у вигляді стіку, який утворює плівку на ногах для уникнення натирання!
Я думаю такий продукт підійти не тільки для ніг, а коли ви виконуєте якусь фізичну роботу з постійним тертям якоїсь зони тіла, він теж допоможе!
Враження
Такий засіб в окремому картонному пакуванні із всією вказаною інформацією про продукт.
Стік у вигляді сухого дезодоранту, напівпрозорий, мініатюрний та компактний, не то що для сумки, а навіть кишеньки вистачить взяти його з собою)
Консистенція продукту щільна, схожа до сухих дезодорантів, але на відміну від них, вони не кришаться, а мають маслянисту текстуру. Аромат майже відсутній, трошки косметичний відчувається.
Його достатньо просто нанести на чисту суху шкіру, дати час поглинутись і йти про справам)
Так як почався сезон лоферів та черевиків, такий стік просто спасіння!
Його можна використовувати не тільки для відкритого взуття, а навіть на шкарпетки. Я його наношу на проблемні ділянки шкіри десь за півгодини до виходу з дому, і за цей час засіб він утворює плівочку і розм'якшує шкіру. І уже перед виходом, я одягаю шкарпетки та взуття. І можете не боятись, на шкарпетках не лишається ніяких слідів.
Що по складу?
Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Hydrogenated Castor Oil, Stearyl Alcohol, Synthetic Beeswax, Candelilla Cera, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, trimethylbenzene propanol.
Мені було дуже цікаво за рахунок чого він так добре справляється, і він справді на основі синтетичних емолентів, касторової олії та бджолиного воску, які пом'якшують шкіру та надають, за рахунок воску, ефект ковзання. А вітамін E сприятиме процесу регенерації.
Підсумки
Такий метод боротьби з натирання взуття від Shelly справді рятує, і ви уже не мучитесь від мозолів, які утворються буквально за секунди.
І його формат стіку надзвичайно практичний та компактний, який можна поставити в будь-яку кишеньку і мати з собою при нагоді!
Коментарі (0)