Lina

#mymorningroutine або пара слів про те, як прокинутися

#mymorningroutine або пара слів про те, як прокинутися

1 етап - очищення

Моя ранкова рутина складається з 4-ьох етапів.

Тож, перший етап - це очищення шкіри та саме підготовка до нанесення всього подальшого догляду.

Зараз, на цьому етапі я використовую гель для вмивання від Vichy, він призначений для всіх типів шкіри і втому числі - для чутливої, що мені й необхідно, адже у меня і суха, і чутлива шкіра.

Скажу декілька слів про цей гель для вмивання...

Насправді, мені ну дуууууже сподобався! Він дуже добре очищує шкіру, при цьому робить це делікатно, після використання - я жодного разу не помічала почуття стягнутості та сухості, що для мене є дуже великою рідкістю! Тож, я була дуже задоволена, коли це помітила! А ще, даний гель прибирає невиликі подразнення, ну просто диво дивне!

Далі, я вже тонізую шкіру, зараз користуюся тоніком від Lirene з білим чаєм.

Цей тонік дійсно зволожує шкіру, але на цьому все!

Та, насправді скажу, що даний тонік НЕ підійшов для мене, як для власниці чутливої шкіри... Чому? Тому що, після його використання, на моєму обличчі зявляються червоні плями, звісно, вони сходять приблизно за хвилин 10, але це не дуже приємно, адже моє обличчя трохи свербить і червоні плями - не забуваємо про це...

А знаєте, що саме кумедне? Що це тонік для всіх типів шкіри, в тому числі і чутливої, як заявляє виробник!

Тож, якщо у вас чутлива шкіра, то навіть і не думайте дивитися на цей тонік!

Далі - сироватка, вважаю, що це найважливіший етап, адже, на цьому етапі використовую найконцентрованіший засіб догляду з всього.

Я, взагалі, являюся прихильницею корейського догляду, а корейські сироватки - прям обожнюю, вважаю, що саме корейські сироватки - це ціна=якість! Тож, зараз, у мене сироватка (у виробника - це стартер) від Holika Holika і я дуже задоволена! Хоч, як заявляє виробник, це і стартер, але я використовую його, як сироватку і він чудово працює, навіть таким чином!

Цей стартер дуже круто зволожнює шкіру та надає їй пружності, робить невелике освітлення, а ще - просто неймовірно знімає подразнення та почервоніння! Знаєте, як воно буває, ти така дивишся на себе в дзеркало, розглядаєш свою шкіру і раптом помічаєшь якийсь прищик, а далі... тебе вже не зупинити і все твоє обличчя стає червоним після таких "процедур". А цей стартер чудово справляється з наслідками таких дій!

Дуже рекомендую Вам, адже, у стартера ще достатньо великий об'єм!

І, нарешті, завершальний етап - крем від CeraVe, саме крем для обличчя та навколо очей.

У мене є окремий допис про ці засоби від CeraVe, тож скажу коротко - крем для обличчя - справжня знахідка, адже він добре і зволожує, і живить шкіру, а що найголовніше - не обтяжує її, при цьому. Тож, для мене це , дійсно, знахідка!

Це - зуби та порожнина рта.

Так, я не змогла пройти крізь зуби, адже для мене це болюча тема...

У мене встановлена брекет система, тож мій догляд за порожниною рота повинен бути досконалим!

Тож, мій догляд складається з 3 етапів:

  1. Очищення - зубна паста.
  2. Більш детальне очищення - зубна нитка.
  3. Звершальний етап - ополіскувач.

Зараз у мене паста з кокосом від Signal, зубна нитка від Oral-B та ополіскувач від Dr.Nice.

Зубна паста - мені дуже сподобалась (саме сподобалась, тому що вже закінчилась 😂), добре очищує зуби, нальот прибирає та до наступного чищення зубів нальот не з'являється - це дуже хороший показник, але ефекту відбілювання я не помітила.

Зубна нитка - якщо чесно, то так - середньо, у мене була до цього від Sensodyne, то вона мені сподобалася набагато більше. Зубна нитка від Oral-B достатньо жорстка та не розширюється, при контакті з слюною, що дуже ускладнює процес очищення міжзубних проміжків.

Ополіскувач - нормальний, але я пробувала і набагато кращі, за ці ж кошти. Добре очищує від нальоту, залишає відчуття свіжості, але витримати цей ополіскувач у роті 1 хвилину майже неможливо, адже ну дуууууже концетрований - сильно пече ясна.

Тож, якось так.

Така в мене ранкова рутина... Насправді, поки все це зробиш вже дійсно прокинешся 😂