Avenue Des Parfums | Хюгге у всьому: у назві, в дизайні, в ароматі.
Tobacco flower & Oud
Дуже люблю коли вдома пахне приємно та незвично. Не просто чистотою, свіжістю або смачним борщем з кухні, а якимось лісом після дощу, сандалом із пряною гвоздикою або солом'яним кошиком зі смородиною. І щоб такий аромат був постійний, а не зник разом зі згорілою ароматизованою свічкою, зручно використовувати аромадифузори.
Вони дуже прості у використанні: спеціальні палички вставляють у скляний флакон з ароматизованим маслом для дифузора, палички вбирають аромат і як би "роздають" його по кімнаті.
Одного вечора я побачила у улюбленого бренду Avenue Des Parfums аромадифузор Tobacco flower & Oud - і зрозуміла: Мені терміново потрібен саме він!)) Тому про нього я хочу сьогодні розповісти детальніше.
Бренд Avenue Des Parfums серед інших вирізняється дуже стильним, лаконічним, скандинавським оформленням.
У комплект входить сам скляний флакон з ароматичною сумішшю і 4 фіброві палички, якими можна регулювати інтенсивність аромату. Я так розумію вони зроблені з пресованої бавовни і добре підходять для поширення ароматів від масляних сумішей.
Флакон дуже стильний. Супер лаконічний, але це і робить його таким привабливим. Не варто ховати такий розкішний елемент інтер'єру.
Флакон скляний, об'ємом 100 мл
Щоб почати насолоджуватися ароматом, аромадіфузор потрібно підготувати.
У його кришці стоїть стопер, його потрібно звідти вийняти. Тим самим флакон надійно захищений від протікання. У шийку потрібно вставити фіброві палички.
Кількість паличок залежить від площі кімнати. Можна поставити одразу всі , якщо у вас просторе житло.
Аромадифузор дуже акуратно і красиво виглядає з паличками. Я поставила його в передпокої, саме прохідне місце в квартирі, а значить є кругообіг повітря, за рахунок чого аромат краще розходитися по всьому приміщенню.
А тепер найцікавіше: ЯК ПАХНЕ Tobacco flower & Oud
Слово "тютюн" може налякати людей, які не палять. Але не бійтеся. Я не курю, і можу сказати, що з ароматом сигарет тут нічого спільного немає. Це дуже багатогранний аромат. І там не тільки тютюн, у ньому дуже багато ноток сховано!
Тип аромату: деревинні, східні
Початкова нота: Кардамон, Шафран
Нота серця: Пачулі, Троянда
Кінцева нота: Амбра, Боби тонка, Ваніль, Тютюн
Ця композиція дуже схожа на хороший, нішевий парфум, я такі аромати для дому дуже люблю. Вони огортають якоюсь захищеністю, спокоєм. При цьому аромат зовсім не грубий. Так, трохи серйозний, і в той же час є в ньому відчутна насолода. Та й пачулі я обожнюю, а він тут примарно проявляється на брутально-солодкому тлі. Начебто чоловік прийшов до мене з букетом і цукерками)))
Витрачається повільно. Майже непомітно. Але це нормально, такі суміші завжди повільно йдуть. Зазвичай такий пляшечки об'ємом 100 мл вистачає місяця на 4. Але все залежить від того, скільки паличок у вас буде стояти. Чим більше паличок - тим більша витрата.
Підсумовуючи, зазначу, що Аромадіфузор Tobacco flower & Oud виявився чудовим ароматом для створення затишку та теплої атмосфери, наче обійми коханого))
_РЕКОМЕНДУЮ_
Коментарі (0)