NIVEA Q10: Частина 2
або продовжуємо рубрику "Мама поганого не порадить"😄
Продовжуємо тему чудової лінійки догляду для зрілої шкіри від Nivea!
Мейкап точно розширює кордони, адже, щоб затестити лінійку та отримати відгук від мами - я частіше приїздила до неї в гості, що дуже її порадувало:) То ж сьогодні поговоримо про родзинки лінійки Q10!
Зміцнюючий крем для шкіри навколо очей проти зморщок
Це перший мамин крем під очі, який дійсно не викликав у неї алергію чи подразнення! Він легкий і приємний. Має білий колір і аромат денного крему з цієї ж лінійки. Вона має суху шкіру, а зона під очима - це чи не найперша, що при відсутності догляду додає віку обличчю!
Сироватка подвійної дії проти зморшок "Q10 ЕКСПЕРТ"
Ця сироватка має найвищу концентрацію чистого коензиму Q10 серед всіх засобів лінійки. За рахунок цього вона зменшує зморшки та сприяє профілактиці старіння шкіри і появи нових заломів. Скляна баночка та зручна піпетка виглядають досить солідно. Дозувати засіб дуже зручно! Аромат такий самий, як і у всієї лінійки засобів. Має ніжну текстуру, але, щоб не переобтяжити шкіру - сироватку краще наносить тонким шаром, а вже потім закривати кремом.
Тканинна ліфтінг-маска
Ця маска з коензимом дарує справжній спа для обличчя! Це стандартна тканинна маска, але ефект зволоження від неї дійсно помітний! Мама витримувала її на шкірі 10 хв, а залишки сироватки, що були в пакетику - розприділила по зоні шиї та декольте. Не викидайте залишки сироватки, в якій знаходяться тканинні маски, адже це саме те, за що ми платимо грошики!
Сироватка-філлер з направленою дією Q10 Експерт проти зморщок
Без перебільшення - ця сироватка-філлер просто зірка всієї лінійки! Вона стала просто улюбленицею моєї мами! Адже вона помітно розгладжує заломи на шкірі і має дійсно помітний ліфтинг-ефект. Сама сироватка має приємний аромат та консистенцію. Після нанесення шкіра ніби поглинає в себе вологу сироватки та наповнюється зсередини. На сухій шкірі моєї мами вона працює юбуквально на очах!
Коментарі (0)