Hanna Domashenko

NIVEA Q10: Частина 2

Продовжуємо тему чудової лінійки догляду для зрілої шкіри від Nivea!

Мейкап точно розширює кордони, адже, щоб затестити лінійку та отримати відгук від мами - я частіше приїздила до неї в гості, що дуже її порадувало:) То ж сьогодні поговоримо про родзинки лінійки Q10!

Це перший мамин крем під очі, який дійсно не викликав у неї алергію чи подразнення! Він легкий і приємний. Має білий колір і аромат денного крему з цієї ж лінійки. Вона має суху шкіру, а зона під очима - це чи не найперша, що при відсутності догляду додає віку обличчю!

Ця сироватка має найвищу концентрацію чистого коензиму Q10 серед всіх засобів лінійки. За рахунок цього вона зменшує зморшки та сприяє профілактиці старіння шкіри і появи нових заломів. Скляна баночка та зручна піпетка виглядають досить солідно. Дозувати засіб дуже зручно! Аромат такий самий, як і у всієї лінійки засобів. Має ніжну текстуру, але, щоб не переобтяжити шкіру - сироватку краще наносить тонким шаром, а вже потім закривати кремом.

Ця маска з коензимом дарує справжній спа для обличчя! Це стандартна тканинна маска, але ефект зволоження від неї дійсно помітний! Мама витримувала її на шкірі 10 хв, а залишки сироватки, що були в пакетику - розприділила по зоні шиї та декольте. Не викидайте залишки сироватки, в якій знаходяться тканинні маски, адже це саме те, за що ми платимо грошики!

Без перебільшення - ця сироватка-філлер просто зірка всієї лінійки! Вона стала просто улюбленицею моєї мами! Адже вона помітно розгладжує заломи на шкірі і має дійсно помітний ліфтинг-ефект. Сама сироватка має приємний аромат та консистенцію. Після нанесення шкіра ніби поглинає в себе вологу сироватки та наповнюється зсередини. На сухій шкірі моєї мами вона працює юбуквально на очах!