Yana_Pa🫧

An packing посилочки від Makeup

🫧 В цій посилці майже всі продукти для волосся ( але не всі будуть застосовані для волосся 🫢, але про це згодом ).

Отже, почерзі.

- фарба для волосся від Garnier color sensation відтінок 3.0 королівська кава, то для мами. Вона має дуже сіде волосся, то тільки ця фарба справляється з цією проблемою. До того ж має приємну ціну🏷️.

- фарба для волосся від L'Oreal Paris Preference відтінок 6.21 Ріволі Перламутр - це для мене. яя вже розповідала про складнощі русявок із вибором фарби, так от, це ще одна яка дуже класно справляється із своєю задачею в плані кольору. Але ціна у неї 😬

- гель ( клей) стайлінг для волосся від Got2be, ось цей продукт буду використовувати для брів 🫣. Маю густі і важко вкладаючі ( є таке слово 🤔) брови, по відгуках цей продукт має із ними справитись. Щож, побачим ...

- знєте, це відчуття, коли кидаєш щось таке незначне в корзину, так чисто потестити, так сталося із цими олівчиками від Lamel і Eveline. Вибирала їх по назві

Lamel 403, бежева троянда і Eveline 14, nude. Я спеціально зробила свотчі, щоб ви самі оцінили чи відповідають вони своїй назві. Особливо nude від Eveline 🤦‍♀️.

- і останя, подаруночок від makeup - сонцезахисний денний флюїд, за нього нічого сказати не можу. Спробую 🤗.