Як пахне смарагд
Або універсальний крем для рук та ніг
Я уже мала такий кремчик від 11 village factory, але з цитрусовим ароматом. На той момент я використовувала його для тіла. Цього разу крем онлі для рук, новий аромат, тому розповідаю!
Крем у гарній, стильній упаковці у дійсно великому обʼємі - 100 мл. Ця туба дуже гарна, зроблена з пластику і зручна у використанні.
Консистенція крему легка, ніби гелев. Він швидко вбирається у шкіру, не залишає липкості та жирної плівки. На літо-осінь це більш ідеальний варіант, але зараз я чередую різні кремчики для рук з цим.
Аромат заявлений, як парфумований. Але тут я поспорю, тому що він не шлефовий і абсолютно не стійкий. Крем має ледь відчутний аромат. Називається він смарагд, а заявлені аромати фрезії та жасмину. Мені він пахне ледь відчутним жасміном, але при нанесенні запах вивітрюється за кілька хвилин. Підійде тим, хто не любить ароматизовані креми.
Активні компоненти: кокосова олія, алое вера та олія ши.
По дії це чудовий зволожуючий крем для рук або ніг на кожен день. Не беріть тільки помітку "парфумований", тут одразу мінус. А загалом хороший варіант за свої гроші!
Коментарі (0)