Vik_Sem

380 Skincare | Швидка допомога для рук.

380 Skincare - вже мої фаворити фаворитів серед догляду за шкірою рук)))

Саме крем для рук - обов'язковий засіб, який є в моєму догляді абсолютно ЗАВЖДИ:

Зараз розповідатиму про найпотужніший крем для рук Original від бренду 380 Skincare.

Дизайн бренду - окреме кохання та естетика, подивіться самі)))

Опис:

Продукт не тільки дає потрібну порцію вологи, ай активізує процеси відновлення епідермісу та загоює ранки, що часто виникають від зневоднення.

Склад:

Aqua, Paraffinum Liquidum, Stearic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Urea, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Squalane, Panthenol.

Активи:

• Paraffinum liquidum - простими словами мінеральна олія, добре зволожує шкіру, створюючи захисний бар'єр, що перешкоджає випаровуванню вологи; має пом'якшуючий ефект.
  • Glycerin - зволожувач, який сприяє природному захисту шкіри, притягує вологу до шкіри.
  • Butyrospermum parkii (Shea) Butter - емолент, живить, зволожує, пом'якшує, заспокоює, захищає шкіру і сприяє її відновленню.
  • Macadamia integrifolia seed oil - легко вбирається в шкіру, пом'якшує і добре живить її.
  • Persea gratissima (avocado) oil - допомагає відновити пружність і еластичність шкіри.
  • Squalane - утримує вологу, пом'якшує, відновлює захисний бар'єр, підтримує еластичність.
  • Panthenol - має загоювальну, зволожуючу та розгладжуючу дію.

Оформлення: крем представлений в металевому алюмінієвому тюбику, білого кольору з мінімалістичним дизайном і має компактний та стильний вигляд. Формат зручний, навіть для носіння із собою. Кришка відкручується, дозатор невеликий

Консистенція - щільна, масляна, але водночас ніжна. Тактильно приємна, крем добре ковзає по шкірі.

Аромат – за що можна любити цей крем так це за те, що він без аромату.

Моя шкіра та очікування: шкіра зазвичай суха і постійно вимагає зволоження та живлення. Є лущення, рельєф нерівний.

Я волію використовувати для догляду за руками щільні креми, чим жирніші, тим краще. Звичайні креми для рук мас-маркету мені категорично не підходять. Занадто рідкі або створюють ефект плівки. Я таке взагалі не приймаю.

Тому найчастіше використовую для рук максимально густі та жирні креми.

Використання та ефект.

Крем при нанесенні добре розподіляється, але поглинається не швидко. Трохи смужить. Потрібно або трохи почекати, або потерти, вбивати у шкіру.

Крем незважаючи на свою щільність та жирність, не залишає липкості, жирності, плівки.

Відразу після нанесення шкіра рук моментально стає м'якою, гладкою та красивою.

У крему гарні доглядові якості. Він моментально прибирає сухість, лущення.

Після нього шкіра рук виглядає просто чудово доглянутою.

Крем чудово справляється із зимовими проблемами, коли руки сильно страждають від холоду, вологості та вітру.

Шкіра швидко стає еластичною, її функції швидко відновлюються і після цього крему не скажеш, що шкіра рук сильно страждала, червоніла та стягувалась.

Ефект використання тримається весь день. Шкіра рук зволожена і насичена, я вловила накопичувальний ефект.

Мені подобається наносити крем 380 Skincare Original Hand Cream зранку. Так шкіра рук цілий день перебуває у комфортному стані, при цьому крем не заважає на руках. Витрата – цей крем про економію. Він настільки добре поглинається моєю шкірою, що шкіра вбирає його у будь-яких кількостях. Але достатньо зовсім маленької горошинки.

Підсумки:

Я рекомендую його саме на осінньо-зимовий період:

• Глибоке харчування;
  • Приємна текстура;
  • Швидка допомога у боротьбі з сухістю;
  • Відсутній хімозний аромат.