Дует від Nivea для зони навколо очей: зволоження та пружність, що помітні з першого місяця
Nivea Q10 Power Firming Eye Cream та Nivea Firming Wrinkle Filler Serum Expert
Уже місяць я використовую ці креми для зони навколо очей від Nivea, і можу сказати, що результат мене приємно вразив. За цей час помітила, як сухі зморшки стали менш помітними, а шкіра — більш зволоженою і здоровою. Ось чим ці засоби мене підкорили:
Nivea Q10 Power Firming Eye Cream.
Основними активними компонентами є коензим Q10 і креатин, які підтримують пружність шкіри, роблять її більш еластичною та сприяють зменшенню зморшок. Завдяки додатковим зволожувальним компонентам, як-от гліцерин, і легкій текстурі крему, шкіра навколо очей залишається м’якою і гладенькою протягом дня. Крем чудово підходить як база під макіяж, бо швидко вбирається і не залишає липкого відчуття. Особливо приємно, що вже за перші тижні використання зморшки навколо очей стали менш помітними, а шкіра виглядає більш пружною і свіжою.
Nivea Firming Wrinkle Filler Serum Expert
— це крем-сироватка, яка розроблена для боротьби з глибшими зморшками. У його складі є гіалуронова кислота та коензим Q10, які активно зволожують і зміцнюють шкіру, надаючи їй гладкості та підтягнутого вигляду. Мені особливо сподобалося наносити його на ніч, щоб шкіра змогла краще ввібрати активні компоненти. Після місяця використання я помітила, що глибші зморшки стали менш вираженими, а загальний тонус шкіри значно покращився. Крім того, сироватка допомагає відновити втрачений тонус шкіри, роблячи її більш щільною на дотик.
Цей крем-сироватка має особливу формулу, що спрямована на зменшення зморшок і підтримання шкіри навколо очей у тонусі. Його формула включає важливі компоненти, такі як:
- Гіалуронова кислота (Sodium Hyaluronate): сприяє глибокому зволоженню, підтримує водний баланс у клітинах, допомагаючи шкірі залишатися гладкою та підтягнутою.
- Креатин (Creatine): відомий своєю здатністю підсилювати клітинний метаболізм, допомагає шкірі відновлюватися, запобігаючи втраті пружності.
- Коензим Q10 (Ubiquinone): природний антиоксидант, що допомагає захищати шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища та запобігає ознакам старіння.
Загальні враження:
Обидва креми — відмінні варіанти для тих, хто шукає догляд за шкірою навколо очей з антивіковим ефектом. Вони забезпечують гарне зволоження, помітно розгладжують зморшки і додають свіжості погляду. Для мене це двійка засобів, які працюють у парі, доповнюючи один одного: легкий Q10 Power ідеальний для ранкового використання, а Wrinkle Filler Serum Expert — для нічного догляду.
Коментарі (0)